17 / 05 / 2024

Nihat Efe

Nihat Efe

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Efe ve Nuray Horasan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Efe ve Nuray Horasan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Efe Erden İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Erden İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efe Erden tarafından 28 Kasım tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Caddebostan Mah. Bağdat Cad. No 249 D :5 Kadıköy- İstanbul'da kuruldu.

Nihat Zeybekci'den dev fonlara yatırım çağrısı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ( JETCO ) toplantısında konuştu. Zeybekci, dünyanın ikinci büyük fonlar ülkesi Lüksemburg'a Türkiye'ye yatırım çağrısı yaparak, "Yatırımcıyla bizzat ben ilgileneceğim" dedi

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi 2015'te açılacak!

Denizli'ye kültür ve sanat alanında farklı bir prestij kazandıracak Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin yapımı tüm hızıyla devam ediliyor. Denizli'de kültür ve sanatın kalbi hızla yükselen modern merkezlerde atacak.

Nihat Zeybekci faizle ilgili soruları yanıtladı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisinin Kasım ayı toplantısında üyelerin sorularını yanıtladı. Zeybekçi, "Faiz lobisi, yüksek oranlı faiz kullandıran banka ve faktoring şirketleri ayaklarını denk alsınlar, gerekeni yaparız" u

Nihat Zeybekçi: Faiz lobisi ayağını denk alsın!

Zeybekci, İSO Meclisinin Kasım ayı toplantısında üyelerin sorularını yanıtladı. Bakan Nihat Zeybekçi, "Faiz lobisi, yüksek oranlı faiz kullandıran banka ve faktoring şirketleri ayaklarını denk alsınlar, gerekeni yaparız" uyarısında bulundu.

Efe Bezci: Ankara’da AVM konsepti değişecek!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Önümüzdeki dönemlerde Besa olarak biz de Ankara için yeni konseptler geliştirerek alışverişmerkezi algısını baştan sona değiştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Efe Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Blokları Caddesi'nde kuruldu.

Efe Bezci: Ankara'da gayrimenkul sektörü iş dünyasının hızına uyarlandı!

Çalışma hayatı işleri yetiştirmek için hep bir hız içinde geçerken, firmalar yer aldıkları ofislerin de bu hıza uyum sağlayacak özelliklerle donatılmasını istiyor. Efe Bezci konu ile ilgili açıklama yaptı.

Nihat Zeybekci: Alsancak turizm merkezi olmalı!

Nihat Zeybekci; "Alsancak turizm merkezi, kültür merkezi olmalı. Limana yolcu gemilerinin beyaz inciler gibi sıralanması daha güzel olacaktır. Çandarlı Limanı gibi yük limanı olacak. İzmir olarak kovalamamız gereken en önemli proje Çandarlı" dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye'nin enerji alanına 130 milyar avro yatırım yapması gerekiyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci "Türkiye'nin 10 yılda enerji alanına 120-130 milyar avro yatırım yapması gerekiyor. Diğer taraftan ulaştırmada da aynı miktarda bir yatırım yapılması gerekiyor" dedi

Nihat Zeybekci: EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, "EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım, bölgenin ortak tarihi ve hikayesiyle bu kez başaralım" fikri, İzmir iş dünyası temsilcilerinden destek gördü

Nihat Zeybekci: EXPO 2025’i İzmir'in kazanacağına inanıyorum!

Türk - Yunan İş Forumu için İzmir’e gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “EXPO 2025’i İzmir ve tüm Ege’nin sahiplenmesiyle bu kez kazanacağımıza inanıyorum” dedi...

Nihat Efe Haberi

Nihat Efe

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Efe ve Nuray Horasan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu. 


Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar  yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...