18 / 07 / 2024

nihat ergün kimdir

nihat ergün kimdir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde organize edilen Asansör sanayicileri ile yapı üreticilerini buluşturan toplantı 21 Aralık Çarşamba günü Çırağan Sarayında gerçekleşti

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Rifat Ergör kimdir?

Mimar Rifat Ergör kimdir? Rifat Ergör, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Rifat Ergör, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Rifat Ergör..

Şule Ergün: Nükleer projelerde rol alabilecek 500'den fazla firmamız var!

Hacettepe Üniversitesi Nükleer Enerji Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Ergün 'Nükleer projelerde rol alabilecek 500'den fazla firmamız var. Enerjide dışa bağımlılığın azaltılması için nükleer enerji şart' dedi.

Mehmet Ergün Turan Ürgüp TOKİ şantiyesini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi TOKİ Başkanı, Mehmet Ergün Turan Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde yapımı devam eden TOKİ şantiyesini ziyaret etti. Turan, Ürgüp TOKİ'nin bölgenin mimari yapısına uygun olarak yapılan ilk proje olduğunun altını çizdi...

Mehmet Ergün Turan 2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri Paneli'ne katılacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Mehmet Ergün Turan Malatya'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi...

Ergün Güler: İnşaatın cazibesi Sign Of The City ile artacak!

‘Sign Of The City’nin sponsorlarından biri de Vestel oldu. Vestel Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, “Sign Of The City ile inşaat sektörünün cazibesi artacak” dedi.

Cengiz Ergün: Manisa'da asfaltlama çalışması başlayacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 TL' ye çekeceklerini söyledi...

nihat ergün kimdir Haberi

nihat ergün kimdir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayesinde organize edilen Asansör sanayicileri ile yapı üreticilerini buluşturan toplantı 21 Aralık Çarşamba günü Çırağan Sarayında gerçekleşti.

Bakan Ergün, asansör sektörüne hitaben yaptığı konuşmasında, Birleşin, birlikte hareket edin, büyüyün, Ar-Ge ve teknolojik yatırıma önem verin, biz de tüm kamu kurumlarımızla size destek verelim diyerek asansör sektörüne yol haritası çizerek adeta pas attı.

Toplantıya sektörü temsilen Asansör Sanayicileri Platformu ile Asansör Sektörel Gelişim Platformu (ASGEP) üyelerinden oluşan 200ü aşkın katılım sağlandı. Toplantı sonunda görüşlerini aldığımız platform üyeleri Bakan Ergünden gerekli mesajların alındığını ve bundan sonraki çalışmaların gösterilen hedefler doğrultusunda yapılacağını ifade ettiler.

BAKANDAN SEKTÖRE YUNUS EMRELİ MESAJ:
GELİN TANIŞ OLALIM, İŞİ KOLAY KILALIM
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Bu söz sadece sosyal olaylarda değil, aynı zamanda...