06 / 05 / 2024

Nihat Ergün tse

Nihat Ergün tse

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün: "TSE, sadece bir yıl içerisinde 11 ülkede 14 çözüm ortağı ofisi açmıştır. Önümüzdeki dönemde de yurtdışında yeni ofis ve laboratuvar merkezleri kurmaya devam edecektir" dedi

Ergün Turan Erzurum'da kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Erzurum ve ilçelerini ziyaret ederek, TOKİ şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Turan, Erzurum Palandöken’de inşaatı devam eden 600’e yakın konutun bu yaz itibariyle tamamlanacağını bildirdi.

Ergün Turan Aziziye kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye’deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan brifing aldı.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin kampüs inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yılın ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini yaptıklarını belirterek, "Yıl sonu geldiğinde 50-60 bin konut hedefini aşmış olacağız" dedi.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile birlikte Ankara’nın Çubuk İlçesinde yapımı devam eden “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi” şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Mehmet Ergün Turan: Konutta talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin konut üretim segmentinde, özellikle orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde “balon değil talep patlaması” olduğunu açıkladı.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

Ergün Turan: TOKİ Yunuseli Konutları Türkiye'nin gururu olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, mahalle kültürünün toplumun istediği bir kültür olduğunu ve 4 ilde bunu başlatacaklarını söyledi. Turan, Yunuseli konutlarının Türkiye’nin gururu olacağını kaydetti.

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan Mahallesinde vatandaşlan dinleyerek gelen taleplere göre program yapılacağı müjdesini verdi.

Nihat Ergün tse Haberi

Nihat Ergün tse


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türk Standardları Enstitüsü'nün (TSE), 2014 yılı sonuna kadar 70 ülkede ofis açmayı planladığını belirterek, "TSE, sadece bir yıl içerisinde 11 ülkede 14 çözüm ortağı ofisi açmıştır. Önümüzdeki dönemde de yurtdışında yeni ofis ve laboratuvar merkezleri kurmaya devam edecektir" dedi.


Ergün, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen Türk Standardları Enstitüsü (TSE) "Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri" konulu sempozyumda, Türkiye'de son 11 yılda başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında gelişmeler yaşandığını belirterek, kamu maliyesinde ve bankacılık sistemindeki reformların Türkiye'nin hem bir istikrar ülkesi haline gelmesini sağladığını hem de ekonomik büyümeye sağlıklı zemin hazırladığını kaydetti.


 Türkiye'nin son 11 yılda yaptığı ekonomik gelişmeyi anlatan Ergün, "Reel ekonomi ile ilgili hangi göstergeye bakarsak bakalım, çok daha dinamik, rekabetçi, yenilikçi ve güçlü bir...