06 / 07 / 2024

Nihat Hatipoğlu kimdir

Nihat Hatipoğlu kimdir

Nihat Hatipoğlu ArenaPark’ta sevenleriyle buluşuyor. Kendine has üslubu ve değerli fikirleriyle 7’den 77’ye her yaştan insanın ilgiyle takip ettiği ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ArenaPark’a geliyor.

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Banu Hatipoğlu kimdir?

Mimar Banu Hatipoğlu kimdir? Mimar Banu Hatipoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Banu Hatipoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Banu Hatipoğlu...

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Nihat Hatipoğlu'nun oteli kaçak mı?

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. Otelin kaçak olduğu doğrulandı..

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki binasının Koruma Kurulu izni var mı?

Nihat Hatipoğlu’nun Sultanahmet’teki Aya Sultan Oteli ve bitişiğindeki binasıyla ilgili Koruma Kurulu izni olmadığı ortaya çıktı. Otel, Tarihî Yarımada’da olduğu için Koruma Kurulu kararı şart..

Nihat Hatipoğlu kimdir Haberi

Nihat Hatipoğlu kimdir

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hoş sohbeti ve verdiği dini bilgilerle küçük büyük herkesin gönlünü titreten ünlü ilahiyatçı Prof. Dr.Nihat Hatipoğlu’nu konuk ediyor.19 Temmuz Cumartesi günü saat 14.30’da gerçekleşecek olan büyük buluşmada Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ArenaPark ziyaretçileriyle bol bol sohbet edip, onların Ramazan ayı ve İslam diniyle ilgili sorularını cevaplayacak. Büyük ilgi görmesi beklenen buluşmada Hatipoğlu, kitaplarını da imzalayıp sevenleriyle fotoğraf...