15 / 05 / 2024

Nihat İzsiz kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı

Nihat İzsiz kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı

Gayrimenkul sektöründeki kalite ve kalite konseptiyle yaptığı faaliyetlerle inşaat sektörüne geçiş yapan Delta, yakın zamanda Delta İzsiz Holding markasıyla faaliyetlerine devam etme kararı aldı.

Kentsel dönüşüm uzmanından çarpıcı açıklama: 'Vatandaş bile bile lades diyor!'

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Nihat Şen'in o açıklamaları...

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mimar Dr.Nihat Şen: Yarısı Bizden Kampanyası'na belediyeler dahil edilsin!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Dr.Nihat Şen yaptığı açıklamada yarısı bizden kampanyasına belediyelerin dahil edilmesini gerektiğini söyleyerek, alan bazlı dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Nihat Şen: 1 ay önce İzmir'de 40 binanın yenilenmesi konusunda uyardık!

Rıza Bey Apartmanı önüne elinde kolon parçası ile duruyor kentsel dönüşüm uzmanı mimar Nihat Şen. 1 ay önce İzmir'de 40 binanın yenilenmesi konusunda uyarılarda bulunduklarını belirten Şen, bu binalardan birinin de Rıza Bey Apartmanı olduğunu belirtiyor.

Nihat Şen: Sürdürülebilir gelecek için kentsel dönüşüm fırsat!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, sürdürülebilir bir gelecek için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğundan bahsediyor. 2030 yılında yaşanabilecek susuzluğa dikkat çeken Şen, “Kentsel dönüşümle İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 27’sini karşılayabiliriz” diye konuşuyor.

Kentsel dönüşümde sürdürülebilir kaynaklar kullanılmalı!

Koronavirüs dolayısıyla hijyen açısından suyun önemi bir kez daha anlaşılırken Agra Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, sürdürülebilir enerji kaynaklarının kentsel dönüşüm çalışmalarında daha etkin kullanılması gerektiğini ifade etti...

Kentsel dönüşüm, İstanbul şehir planlaması için bir fırsat!

8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeni ile dünyadaki şehircilik örnekleri tartışıladursun, Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen dünyada eşi benzeri olmayan İstanbul’da sağlıklı bir şehircilik için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu söylüyor...

İnşaat sektöründe arz talep dengesi oluşacak!

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, sektörün 2020 yılında normalleşeceğini söyleyerek, "Bence temel sorun üretim noktasında sektörümüzde fırsatçılar var" dedi.

Mimar Nihat Şen'in kentsel dönüşüm toplantısı 19 Aralık'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen ile hem kentsel dönüşüm hemde imar barışının konuşulacağı toplantı 19 Aralık Çarşamba saat 13.00’te Zorlu Center Welldone’da gerçekleştirilecek. 

Nihat Kılıç: Arsa baronlarına geçit vermiyoruz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, kamu oyunda bir takım kişiler tarafından 'Kaşmer' olarak lanse edilen Aşık Kentsel Gelişim Alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşümde nasıl kazanılır?

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, ‘Kendin Yık Kendin Yap’ adını verdikleri banka kredili modelli anlattı. Mimar Şen “200 bin TL masrafla 1 milyonluk eski evin yenisi 3 milyon ediyor” dedi.

Nihat İzsiz kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı Haberi

Nihat İzsiz kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı

Delta markası, inşaat sektörünü yakından takip edenler için çok tanıdık ve aşina bir marka. Gayrimenkul sektöründeki kalite ve kalite konseptiyle yaptığı faaliyetlerle inşaat sektörüne geçiş yapan Delta, yakın zamanda Delta İzsiz Holding markasıyla faaliyetlerine devam etme kararı aldı. Kurulduğu ilk günden bu yana sektörde 74 bin aileyi konut sahibi yapan Delta İzsiz Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat İzsiz, şu anda Beylikdüzü ve diğer bölgelerde devam eden projelerini ise şöyle sıralıyor: Delta Deluxe, Delta Dubai Comfort, White Gold ve Tuzla bölgesinde küçük çaplı Referans Tuzla projeleri.


İnşaat sektöründe maliyetlerin artışıyla paralel olarak fiyatların da yükselme trendine girdiğini, bunun da satın alma kapasitelerine olumsuz yansıdığına dikkat çeken İzsiz, firma olarak kaliteli ve lüks konut üretme felsefelerini ise “2012 yılında 850 TL’ye...