07 / 05 / 2024

Nihat Sözütek kimdir

Nihat Sözütek kimdir

Adana ESOB Yeni Başkanı Nihat Sözütek, Adana esnafının en önemli sorunlarının başında kayıt dışı çalışan işyerleri ile her türlü ürün satışı yaparak küçük esnafa kepenk kapattıran AVM'ler olduğunu bildirdi.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nihat Sözütek'ten, Adana Sucuzade'ye dönüşüm desteği!

Nihat Sözütek, Seyhan Belediyesi'nin Kent Meydanı yapmak amacıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldığı Sucuzade Mahallesi esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi, çözüme destek sözü verdi.

Kayıt dışı işyerleri ve AVM'lere önlem alınmalı!

Adana ESOB Yeni Başkanı Nihat Sözütek, Adana esnafının en önemli sorunlarının başında kayıt dışı çalışan işyerleri ile her türlü ürün satışı yaparak küçük esnafa kepenk kapattıran AVM'ler olduğunu bildirdi.

Rabia Ülkü Uçar: En büyük sıkıntı imarın kapalı olması!

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'in, istişare ziyaretlerinde, oda başkanları inşaat sektörü için ortak dileklerde bulundu.

Bilge Beller Özçam kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Bilge Beller Özçam kimdir? İşte Bilge Beller Özçam..

Ulaş Çetinkaya: Şehirde yapılacak AVM'lere karşıyız!

CHP Adana Büyükşehir Beledivesi Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, Eski Başkan Vekili ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile birlikte şehirde yapılacak AVM'lere karşı olduklarını bildirdi.

Sıla Cılız İnanç kimdir?

Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Sıla Cılız İnanç kimdir? Sıla Cılız İnanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sıla Cılız İnanç, ne zamandan beri Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Şeffaflık Paketi'nin ertelenmesi söz konusu değil!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Şeffaflık Paketi'nin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirterek Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu ve hükumetin bundan asla vazgeçmediğini söyledi.

Nihat Sözütek kimdir Haberi

Nihat Sözütek kimdir

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Yeni Başkanı Nihat Sözütek, Adana esnafının en önemli sorunlarının başında kayıt dışı çalışan işyerleri ile her türlü ürün satışı yaparak küçük esnafa kepenk kapattıran AVM'ler olduğunu bildirdi.

Birlik Başkanı Sözütek, Adana esnafının en önemli sorunlarının başında hemen her köşe başında kayıtsız işyeri açarak, kayıtlı yerli esnaf ile haksız rekabet yaparak, kayıt dışı gelir elde eden Suriyeli Mülteciler ile şehirde sayılan süratle artan ve her tür ürünü satan büyük AVM'ler olduğunu, özellikle de BİM, A-101 ve ŞOK Mağazalar Zincirleri'nin hızla çoğalmasının da mahalle aralarında ayakta kalma mücadelesi veren küçük esnafı iflasın eşiğine getirdiğini, bu nedenle Perakende Yasası'nın bir an evvel uygulamaya konulması gerektiğini söyledi. 


Milli Eğitim'deki 4+4+4 sisteminin, Çıraklık sistemine büyük zarar verdiğini ve...