02 / 05 / 2024

nihat tunalı ikitelli osb

nihat tunalı ikitelli osb

Nihat Tunalı: İkitelli imalat olarak doyum noktasına geldi, imalatla beraber ticarete yöneldi, ikitelli OSB, üretimde kabuğuna sığamaz hale geldi. İkitelli OSB 'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğiliminde...

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırımlar yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Tunalı’ya yeni kaldırım geliyor!

Yıllardır bakım ve onarım bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’nin kaldırımları, yarından itibaren yenileniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede geniş kapsamlı başlatacağı çalışmayla, kaldırımların yerini bazalt kaplama alacak.

Nihat Zeybekci: Türkiye'de faiz indirimi ekonominin yararınadır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, faiz indirimi yönündeki görüşlerini koruduklarını belirterek, "Türkiye'de faiz indirimi ekonominin yararınadır. Hükümetin kurulmasıyla Merkez Bankası'nın elinin rahatlayacağını düşünüyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Faizler ve kurla ilgili olumlu yansımalar göreceğiz!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, erken seçimin alternatifler arasında görülmemesi gerektiğini belirterek, "Millet bunu demedi, millet AK Parti'ye 'Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yüzde 41 oy veriyoruz ama uzlaş' dedi" ifadelerini kullandı.

Tunalı Caddesi'ne yeni kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 12 Haziran’da okulların tatile girmesi ile birlikte Çankaya bölgesinde kaldırım yapımı gerçekleştirecek. Tunus, Tunalı Hilmi, Esat, Libya ve Arjantin caddelerindeki kaldırımlar yenilenecek.

Nihat Zeybekci: Denizli'de konut sorunu çözülecek!

AK Parti olarak Denizli'nin konut sorununu çözeceklerini dile getiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Vatandaşımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız. Talebe göre, ihtiyaçlar karşılanıncaya kadar konut yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Nihat Yörük: Meriç - Enez arasına duble yol yapılsın!

Nihat Yörük;Uzunköprü köprüsünden Enez'e kadar uzanacak bir duble yol talepleri olduğunu, bunun için Karayolları Bölge Müdürlüğüne yazı gönderdiğini söyledi. "Bir sınır ilçe olan Meriç halkının bir duble yola ihtiyacı var." dedi.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutmasını bekliyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Merkez Bankası'nın bu ayki toplantısında faizleri sabit bırakmasını beklediğini söyledi.

Nihat Zeybekci: Araplarla 3. ülkelerde ortak yatırım yapabiliriz!

Kuveyt'te gerçekleştirilen Türkiye-Arap Birliği Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Bakanları İkinci Toplantısında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Arap yatırımcıları Türkiye'ye davet etti.

Nihat Zeybekçi'ye İdris Güllüce vekalet edecek!

Bugün Kazakistan Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek.

İdris Güllüce Nihat Zeybekçi'ye vekalet edecek!

İdris Güllüce, bugün İran İslam Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına vekalet edecek.

nihat tunalı ikitelli osb Haberi

nihat tunalı ikitelli osb


İkitelli imalat olarak doyum noktasına geldi, imalatla beraber ticarete yöneldi, ikitelli OSB, üretimde kabuğuna sığamaz hale geldi. OSB'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğilimindedir. Biz devletimizin yer tahsis etmesini istiyoruz. Her şeyi yapmaya hazırız. 9 milyar dolarlık yıllık ihracata ulaşmış bir İkitelli daha büyük işler yapmaya hazır. İkitelli'nin gelişmesi için yapılabilecek çok şey olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Görevi üstlendiğimiz ana kadar İkitelli için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Başladığımız bu görevde aldığımız bayrağı daha iyi yerlere getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz ve yapmamız gereken çok şey olduğunu biliyoruz. Çok mesai harcıyoruz. Bütün personelimizle birlikte bu kutsal görevi üstlendik. Kooperatiflerimize, sanayi sitesi başkanlarımıza, müstakil sanayicilerimize, kısacası herkese eşit mesafede durarak, eşit davranarak, sorunlarını çözmek için her türlü gayreti sarf...