02 / 05 / 2024

nihat tunalı kimdir

nihat tunalı kimdir

Nihat Tunalı: İkitelli imalat olarak doyum noktasına geldi, imalatla beraber ticarete yöneldi, ikitelli OSB, üretimde kabuğuna sığamaz hale geldi. İkitelli OSB 'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğiliminde...

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Nihat Dönmez kimdir?

26 yıllık saha tecrübesine sahip Nihat Dönmez ileri Site Yönetimleri Danışmanı, Makine Mühendisi, Emlak Müşaviri Nihat Dönmez kimdir?

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bayram Nihat Güner kimdir?

Mimar Bayram Nihat Güner kimdir? Mimar Bayram Nihat Güner, bugüne kadar hangi mimari projeye imza attı? Mimar Bayram Nihat Güner, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Ali Nihat Gökyiğit, 1965’te Feyyaz Berker ve Necati Akçağlılar ile birlikte Tekfen’in nüvesi olan FNN Müşavir Mühendislik firmasını kurmuştur.

İkitelli OSB'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğiliminde!

Nihat Tunalı: İkitelli imalat olarak doyum noktasına geldi, imalatla beraber ticarete yöneldi, ikitelli OSB, üretimde kabuğuna sığamaz hale geldi. İkitelli OSB 'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğiliminde...

Nihat Zeybekci kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Nihat Zeybekci kimdir? Yeni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nihat Zeybekci...

nihat tunalı kimdir Haberi

nihat tunalı kimdir


İkitelli imalat olarak doyum noktasına geldi, imalatla beraber ticarete yöneldi, ikitelli OSB, üretimde kabuğuna sığamaz hale geldi. OSB'deki firmaların yüzde 90'ı büyüme eğilimindedir. Biz devletimizin yer tahsis etmesini istiyoruz. Her şeyi yapmaya hazırız. 9 milyar dolarlık yıllık ihracata ulaşmış bir İkitelli daha büyük işler yapmaya hazır. İkitelli'nin gelişmesi için yapılabilecek çok şey olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Görevi üstlendiğimiz ana kadar İkitelli için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Başladığımız bu görevde aldığımız bayrağı daha iyi yerlere getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz ve yapmamız gereken çok şey olduğunu biliyoruz. Çok mesai harcıyoruz. Bütün personelimizle birlikte bu kutsal görevi üstlendik. Kooperatiflerimize, sanayi sitesi başkanlarımıza, müstakil sanayicilerimize, kısacası herkese eşit mesafede durarak, eşit davranarak, sorunlarını çözmek için her türlü gayreti sarf...