19 / 05 / 2024

nihat zeybekçi konut sektörü değerlendirme

nihat zeybekçi konut sektörü değerlendirme

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2014 Fuarı başladı. 14 Eylül’e kadar devam edecek fuarda 200’ün üzerinde konut projesi görücüye çıktı.

Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacak! 

Emlakjet tarafından Nisan 2022'ye ilişkin emlak verileri kapsamında Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacağı ortaya çıktı. 

TOKİ gurbetçi konut başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler?

TOKİ gurbetçi konut projesiyle yurt dışında yaşayan ve Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İstanbul’da yeni bir projeye imza atıyor. Peki, TOKİ gurbetçi konut başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar…

Doların yükselişi konut fiyatlarına nasıl yansır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Doların yükselişi konut fiyatlarına nasıl yansır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Mart 2021'de değiştirilerek yürürlüğe alınan yeni Otopark Yönetmeliği inşaat sektörünü doğrudan etkiledi. Peki Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri anlattı...

Mart 2021'de 16 bin kişi konut kredisi kullandı!

Bankalar Birliği (TBB) tarafından açıklanan verilere göre; Mart 2021'de bireysel kredilerin yüzde 32’si konut kredilerinden oluştu. Mart 2021'de 16 bin kişi konut kredisi kullandı.

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

TOKİ'nin ürettiği konut sayısı 1 milyona yaklaştı!

Meclis Deprem Araştırma Komisyonu’na sunum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin ürettiği konut sayısının 1 milyona yaklaştığını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

nihat zeybekçi konut sektörü değerlendirme Haberi

nihat zeybekçi konut sektörü değerlendirme

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Yabancılar, Türkiye’de konut sahibi olmak için can atıyor. İsteyen herkes bu topraklarda konut sahibi olabilir. Herkesin başımızın üzerinde yeri var.”

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı  “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuarın açılış töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tataristan Başbakan Yardımcı aynı zamanda Sanayi ve Ticaret Bakanı Ravil Zaripov, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, House of Consultancy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Essam Hamads Al Attiyah ve CNR Holding CEO’su Cem Şenel’in katılımı ile yapıldı.

İnşaat, ekonominin lokomotifi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci CNR Emlak 2014 Fuarı’nın açılışında yaptığı konuşmada inşaat...