08 / 05 / 2024

Nihat Zeybekciden turizm açıklaması

Nihat Zeybekciden turizm açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin turizmdeki ikinci büyük pazarı Rusya'dan gelen turist sayısında düşüş beklemediğini söyledi.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Nihat Arpacık kuruldu.

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozağa Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ergincan ve Sidar Şin ortaklığında kuruldu.

Genyap Danışmanlık Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genyap Danışmanlık Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Şen tarafından kuruldu.

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Ulufi, Barbaros Yüksel ve Nihat Ulufi ortaklığında kuruldu. 

Magnum Eğlence Hizmetleri ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnum Eğlence Hizmetleri ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Biliceli, Yılmaz Kılıç ortaklığında kuruldu.

Recistan Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Recistan Turizm Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Çelikel tarafından kuruldu. 

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu.

İga Otel Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İga Otel Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu .

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Dağlar ve Cİhan Dağlar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kono İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kono İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recepali Berber, Serdar Berber, Ömer Berber, Nihat Koyanoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Pendik'de kuruldu.

Nihat Zeybekciden turizm açıklaması Haberi

Nihat Zeybekciden turizm açıklaması

Rusya'ya bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nde soruları yanıtlayan Zeybekci "Aldığımız tedbirler ve verdiğimiz desteklerle bu sezon Rusya'dan gelen turist sayısında azalma beklemiyorum. Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye'ye daha çok gelecekler" dedi. Türkiye-Rusya ticari ilişkilerinin 100 milyar dolarlık bir seviyeye ulaşacağını öngören Bakan Zeybekci "Rusya ile ticarette Türk lirası ve ruble kullanımını artırmalıyız ki iki ülke de dış etkenlerden daha az etkilensin" diye...