19 / 07 / 2024

Nijerya kilise inşaatı çökmesi

Nijerya kilise inşaatı çökmesi

Nijerya’nın Uyo kentinde yapımı devam eden kilisenin çatısı, içeride cemaat varken çöktü. İlk belirlemelere göre 200 kişi hayatını kaybetti.

Cumhuriyet tarihinin ilk Süryani Kilisesi'nin inşaatında son durum!

Yeşilköy'deki Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan kilise çalışmalardan sonra Cumhuriyet tarihinin sıfırdan inşa edilen ilk Süryani kilisesi olacak.

Suriye’de Ayasofya’nın benzeri kilise inşaatı!

Suriye'nin İdlib şehrine yakın Skabliya bölgesinde Ayasofya’ya benzer tasarlanan bir kilisenin inşaatına başlandı. Bu kiliseye Rusya Savunma Bakanlığı’nın katkı sunduğu ortaya çıktı.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Rusya'da protestolara neden olan kilise inşaatı durduruldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin 4. büyük şehri Yekaterinburg'da kent merkezinde yer alan bir parkta yapılması planlanan ve günlerdir protesto gösterilerine neden olan kilise inşaatı için halk oylaması yapılmasını istedi.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Yeşilköy'deki kilise inşaatı onay bekliyor!

Süryani Cemaati, Yeşilköy’de inşa edecekleri ve Cumhuriyet tarihinde ilk kez sıfırdan yapılacak kilise projesinin hayata geçeceği günü bekliyor.

Nijerya'da kilise inşaatı çöktü!

Nijerya’nın Uyo kentinde yapımı devam eden kilisenin çatısı, içeride cemaat varken çöktü. İlk belirlemelere göre 200 kişi hayatını kaybetti.

Yeşilköy'de inşa edilecek kilise 1.5 milyon dolara mal olacak!

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe'de azınlık cemaatlerinin temsilcileriyle yaptığı toplantıda müjde vermişti. Şimdi yapılacak o kilise inşaatının ayrıntıları ortaya çıktı...

İnşaat sektöründe en büyük büyümeyi Nijerya gösterecek!

Önümüzdeki 10 yıl inşaat sektöründe en yüksek büyüme Nijerya, Çin, Hindistan ve Rusya'da görülecek

Türk işadamları inşaat sektöründe Nijerya 'ya yatırım yapacak!

Rızanur Meral Nijerya"da Türk işadamları için başta inşaat olmak üzere önemli  fırsatların bulunduğu, Türk işadamlarının Nijeryalı iş adamlarıyla ortak olarak bir çok sektörde başarılı şirketler kurup, yeni işler yapabileceğine inandıklarını söyledi  

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Nijerya kilise inşaatı çökmesi Haberi

Nijerya kilise inşaatı çökmesi

Nijerya’nın Uyo kentinde yapımı devam eden kilisenin çatısı, içeride cemaat varken çöktü. İlk belirlemelere göre 200 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe ediyor

Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın güneyindeki Akwa Ibom eyaletinde, yapımı henüz tamamlanmamış bir kilisenin çatısıyla demir konstrüksiyonu çöktü. Cumartesi günü ülkenin Uyo kentinde meydana gelen olayda, Uyo Teaching Üniversitesi Hastanesi yöneticisi Etete Peters, en az 200 kişinin öldüğünü duyurdu. Uyo'daki hastanelerin cesetleri tutmak için yetersiz kaldığı ve hayatını kaybedenlerin bazılarının aileleri tarafından alınarak eve götürüldüğü belirtildi. Yerel basında çıkan haberlere göre; eyaletin başkenti Uyo'daki Reigners Bible Kilisesi'nin çatısı, yüzlerce kişi Papaz Akan Week'in psikoposluk töreni için toplanmışken çöktü. Haberlere göre kilise inşaatı cumartesi günkü tören için yetiştirilmeye çalışıldı ancak bu mümkün olmadı. Çatısı çöken kilisede arama...