02 / 05 / 2024

Niksar Belediyesi nerede

Niksar Belediyesi nerede

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından her mahalleye spor sahası yapılıyor. Niksar Belediyesi’ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol sahaları,voleybol sahaları,yürüyüş alanları inşa edilmeye başlandı.

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Niksar'da 4.4 milyon TL'ye satılık düğün salonu ve kafeterya!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Niksar Belediyesi'nden 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Niksar Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 593 bin 884 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 5 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Niksar Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 3 işyeri!

Niksar Belediyesi, Kapalı Semt Pazarı ve Kapalı Otopark Projesi'nde yer alan 3 işyerini ihale usulü ile satışa sunuyor..

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Niksar Belediyesi nerede Haberi

Niksar Belediyesi nerede

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından her mahalleye spor sahası yapılıyor.

Niksar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekiplerce ilçe genelinde daha önce tespit edilmiş mülkiyeti Niksar Belediyesi’ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol sahaları,voleybol sahaları,yürüyüş alanları inşa edilmeye başlandı.

İlçeye büyük katkısı olacak modern sosyal alanlar inşa etmek için kolları sıvayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, şu anda Aydınlıkevler ve Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden 1 çim futbol sahası, 1 voleybol sahası aile oturma bankları, yürüyüş koşu alanlarının bulunacağını ve çocuklar içinde oyun gruplarının olduğu semt sahaları örnek modern spor alanlarını her mahallede kuracaklarını belirtti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “Her geçen gün daha da modernleşen her anlamda güzelleşen Niksar’ımızın her mahallesinde örnek semt sahaları...