23 / 07 / 2024

niksar Dönüşüm Master Planı

niksar Dönüşüm Master Planı

Niksar'ın en büyük sorunu; can güvenliğini tehdit eden sağlıksız binalara, modern kent hayatına uymayan yapılaşmaya "Kentsel Dönüşüm"le çözüm getiriliyor. Niksar'da 414 hektarlık alan için hizmet alımı sözleşmesi imzalandı.

Kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Sektörden kentlere master plan ve yeşil projelere destek önerisi!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, son zamanlarda gündem olan kentsel dönüşüm konusunu değerlendirdi. İşte o açıklamalar... 

Adana için kentsel dönüşüm master planı hazırlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, ilçe belediye başkanlarıyla uyum içinde çalıştığını söyleyerek, “Bu uyum çerçevesinde tüm kente yönelik kentsel dönüşüm master planını hazırlayacaklar" dedi.

Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olacak We Haliç 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek. Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesinden ilki olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Altınordu'nun kentsel dönüşüm strateji belgesi hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yapılacak bütün kentsel dönüşüm çalışmalarına yön verecek master plan niteliğindeki “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi”ni hazırladı.

We Haliç, dönüşümün en iyi örneği olacak!

Türkiye’nin master planı olan ve çevre dostu yeşil bina sertifikalı ilk kentsel dönüşüm projesi We Haliç Gaziosmanpaşa’nın temelini atan Ilgın İnşaat, 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne de sponsor oldu.

Altınşehir ve Tahtakele kentsel dönüşümü için master plan hazırlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkankığı (TOKİ) Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için master plan hazırlatacak.

Antalya'da 18 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya kent merkezinde 18 mahallede kentsel dönüşümün uygulanması için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm öncesi yeraltı ve yerüstü riskli bölgeler Master Plan ile belirlenerek coğrafi bilgi sistemi oluşturulacak.

ANSlAD'ta kentsel dönüşüm konuşuldu!

Çevre ve Şehircilik II Müdürlüğü ANSlAD'ta işadamlarına kentsel dönüşümü anlatarak, Büyükşehir Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Master Plan çalışmalarının sürdüğü hatırlatılarak STK'ların desteğinin önemine vurgu yapıldı.

ANSİAD'ta inşaat sektörü ve dönüşüm konuşuldu!

Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD) İnşaat Sektörü Toplantısı yapıldı. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Bülent Yavuz: "Kentsel Dönüşüm Master Plan Çalışmaları'nın tamamlanabilmesi için STK'ların desteği önemli" dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm master planla yapılmalı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, artık kentsel dönüşümde yeni bir sayfanın açılması gerektiğini belirtti. Kurum, "İstanbul'da kentsel dönüşüm uygulamalarının bir master plan çerçevesinde devam etmeli." dedi.

Kentsel dönüşümde master plan dönemi başlıyor!

Kentsel dönüşümde, rezerv alanlar oluşturularak örnek şehirler kurulmasını esas alan "master plan" dönemine geçiliyor. Dönüşüm alanındaki konut sahipleri yeni kurulacak çevre dostu şehirlere transfer edilecek. Eskişehir ve İstanbul’da ilk adımlar atılıyor

Fikirtepe kentsel dönüşüm master planı onaylandı!

Türkiye'nin pilot ve en uzun süredir karmaşık süren kentsel dönüşüm bölgesi Kadıköy - Fikirtepe bölgesini şaha kaldıracak olan ve uzun süredir İBB'nin raflarında bekleyen Fikirtepe Master Planı onaylandı.

Ordu'nun kentsel dönüşüm master planı hazırlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Altınordu ilçesi Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırlıkları kapsamında “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Çalıştayı” düzenledi.

niksar Dönüşüm Master Planı Haberi

niksar Dönüşüm Master Planı

Niksar Belediye Başkanı İnş. Müh. Özdilek Özcan'ın hassasiyetle üzerinde durduğu sağlıklı Yapılaşma, Güvenli Şehir Niksar'da vücut buluyor. 


Belediye İmar Ve Müdürlüğü'nün sürdürdüğü çalışmalar neticesinde, ihalesi tamamlanan 414 hektarlık alan için, Dönüşüm Master Planı çerçevesinde hizmet alımı sözleşmesi imzalandı.

Sözleşmeyi Niksar Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, AKS Planlama ve Mühendislik Şirketi adına Şahin Kaynar imzalarken, Niksar İçin hayırlı olması temennisinde bulundular. 


Niksar Belediyesi ve AKS Planlama ve Mühendislik Ltd. Şti. arasında imzalanan sözleşmeyle, projeyle ilgili gerekli çalışmalara ivedilikle başlanacak. 


Hürsöz...