03 / 05 / 2024

niksar isale hattı yenileme

niksar isale hattı yenileme

Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Sivas’ta OSB için yer tahsisleri devam ediyor!

Demirağ Organize Sanayi Bölgesi üzerinde 224 adet sanayi parseli buluyor. Elektrik ve içme suyu isale hattı altyapı inşaatlarının 2021 yılı sonunda tamamlanması planlanan bölge, yeni yatırımcılarını bekliyor...

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Manisa Kırkağaç yeni altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Halkaavlu Mahallesi’nde eskiyen isale hattını yenileyerek mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin ediyor.

Bornova'nın 30 yıllık içme suyu hattı yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Göksu-Sarıkız kuyularından kente su taşıyan isale hattının Bornova bölümünde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda yapılan hat yenilendiğinde, su kaçakları da önlenmiş olacak.

Denizli'nin altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Güney ilçesinin 8 mahallesine hizmet verecek 2 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 1 adet 2000 metreküplük içme suyu depo çalışmasını tamamladı. Söz konusu 8 mahalleye ayrıca 45.000 metre içme suyu isale hattı döşeniyor.

Sakarya'ya 100 milyonluk baraj geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı ve İsale Hattı projesi kapsamında Arifiye’de devam eden isale hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yalova'da 50 kilometrelik isale hattının planları tamamlandı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Çınarcık’tan Altınova’ya kadar uzanacak olan 50 kilometrelik yeni içme suyu isale hattının güzergah ve proje çalışmalarını tamamladı. Projenin İller Bankası tarafından onaylanması ile birlikte çalışmalara başlanacak.

Tokat Sulugöl isale hattı yenileniyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Elazığ Hamza Bey Barajı ihalesinde son nokta kondu!

Elazığ'ın 50 yıllık içme suyunu karşılayacak olan ve gövde inşaatı ile arıtma tesisi inşaatlarının bitme aşamasına geldiği Hamza Bey Barajı isale hattı ihalesinde son nokta konuldu.

Antalya Karacaören 2 barajının inşaatında son durum!

Antalya Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Karacaören 2 Barajı İsale Hattında incelemelerde bulundu. Coşkun, Karacaören 2 barajının isale hattı inşaatının tamamlandığında Antalya İl merkezi ve çevresinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı yaşanmayacağını belirtti.

Ordu'da isale hattının 10 bin metresi tamamlandı!

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Ordu'ya 26 bin 793 metre isale hattı yapılıyor. Yapılmakta olan isale hattının 10 bin metresi tamamlandı.

niksar isale hattı yenileme Haberi

niksar isale hattı yenileme


Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Niksar Belediyesi Su İşleri Birimi, Niksar’ın neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında 2000 metre içme suyu borusu döşeneceği kaydedildi. Çalışmalardan dolayı Niksarlı vatandaşların mağdur olmaması için mahalleye belli aralıklar ile su verilirken, çalışmaların tamamlanmasından sonra kesintisiz bir şekilde içme suyunun verileceği kaydedildi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada, “İlçemizin önemli derecede su ihtiyacını karşıladığımız ve 50 yıl önce yapılan Sulugöl isale hattını yeniliyoruz. Niksar’da geçmişte yaşanan içme suyu problemlerini kalıcı bir şekilde çözmek amacıyla çalışmalarımız sürecek. Bizler İlçemizin 50 yıl sonrası için çalışıyoruz”...