27 / 04 / 2024

Nilgün Erman biyografi

Nilgün Erman biyografi

Nilgün Erman, Edip Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Nilgün Erman kimdir? Nilgün Erman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nilgün Erman...

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çakır, Fatih Temiz, İlker Bektaş, Muammer Odabaşı ve Nilgün Bektaş ortaklığında kuruldu.

Satın alacağı gayrimenkulden vazgeçenler dikkat!

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "Kamu alacaklarına yönelik hacizli menkul malların açık artırmayla satımına katılacaklardan yüzde 5 teminat alınmasını getiriyoruz" dedi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Negs İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Negs İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sarsar ve Nilgün Güngören tarafından kuruldu.

Nilgün Erman biyografi Haberi

Nilgün Erman biyografi

Nilgün Erman kimdir?

20 yılı aşkın perakende ve alışveriş merkezi tecrübesini 2014 yılı başında Mergen Consulting Group’a taşıyarak, şirketin perakende ve kiralama alanlarında büyümesini sağlamıştır. Nilgün Erman, MCG’da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak, tüm perakende ve AVM hizmetlerinden sorumludur.


Nilgün Erman’ın konsept geliştirme ve kiralama aşamasında servis verdiği projeler arasında İstinyePark, Zorlu Center, ViaPort, Rönesans Optimum & Piazza konseptleri, Emaar Square, Forum Marmara, KentPark, Armada ve Panora alışveriş merkezleri sayılabilir. 


Türkiye dışında özellikle Kuzey Irak’ta Erbil, Süleymaniye ve Dohuk’ta bulunan 3 projenin ve Emaar Square Suriye’de konsept geliştirme ve kiralama hizmetlerine liderlik etmiştir. Perakende kuruluşları ile olan tecrübesi sayesinde JLL içerisinde Cadde Mağazacılığı ekibini kurup, perakendeciler için farklı çözümler üretilmesini sağladı.


Nilgün Erman’ın, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) ve KAGİDER üyelikleri bulunmakta olup,...