08 / 05 / 2024

nilgün tuna

nilgün tuna

Topuz Yapı tarafından İzmir Ulukent bölgesinde yükselen Ulupark Evleri'nin üçte biri temel aşamasındayken satıldı. İzmir Ulupark Evleri'nde 0,77 faiz ile 120 aya kadar ödemeler yapılıyor...

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Rusya, Ukrayna limanları ile Tuna Nehri depolarını vurdu! Tahıl fiyatları uçtu: Buğday yüzde 6 primlendi!

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarında uçuşa neden oldu. İşte ayrıntılar...

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Altın 3 bin TL olacak demişti! Tuna Kaya'dan flaş açıklama geldi! Altını bu rakamdan alın!

Youtube aracılığı ile yorum yapan Tuna Kaya yine yatırımcıyı şaşırtmayı başardı. Önceki tahmininde 3 bin TL olacağını söyleyen Uzman isim Tuna Kaya 2023 yılı için yeni tahminini açıklayınca herkesi şaşırttı.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Dolardaki ateşi düşürmek için Merkez Bankası’nın yeni formülü ortaya çıktı! Perde arkasını Tuna Kaya açıkladı

Dolar yükselişini sürdürürken ekonomist Tuna Kaya’dan Merkez Bankası ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. 

Yüksekten altın aldım ne yapacağım diyenlere ünlü ekonomist Tuna Kaya altın için yıl sonu tahminini açıkladı

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, yılın son günlerini gördü. Zarar fiyatına altın alanlar ne yapmalı? Tuna Kaya açıkladı. İşte detaylar…

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çakır, Fatih Temiz, İlker Bektaş, Muammer Odabaşı ve Nilgün Bektaş ortaklığında kuruldu.

nilgün tuna Haberi

nilgün tuna


Ulukent'teki Ulupark Evleri, yüzde 0.77'lik kredi imkanıyla ilgi odağı oldu İZMİR ve Ege Bölgesi'nde prestijli projelere imza atan Topuz Yapı'nın, Ulukent'te yaptığı Ulupark Evleri, temel aşamasında yüzde 30'luk satış grafiğiyle büyük başarı yakaladı. 


Topuz Yapı Proje Müdürü Hilmi Tarhan Köker, Ulupark Evleri'nin hem kente ve eğitim kurumlarına yakınlığı hem doğayla iç içe konumuyla İzmirlilerin beğenisini topladığını söyledi, "Projenin kaba inşaatını 2 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Yüzde otuzu daha temeldeyken satıldı. Gösterilen ilgi, projenin doğru lokasyonda, doğru fiyatla sunulduğunu bir kez daha kanıtladı" dedi. 


Köker, 120 ay için anlaşmalı bankalardan sağlanan yüzde 0,77'lik faiz oranının projeden ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat yarattığını söyledi, şu bilgileri verdi: "Ulupark Evleri, yer altı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, geniş yeşil ve sosyal...