27 / 04 / 2024

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?



Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapmaya başladı. Hatta bazı uzmanlara göre gümüşün altını tahtından edeceği söyleniyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüşm fiyatları yükselecek mi? Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu...

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

2024 YILINDA YATIRIMCININ YÜZÜ GÜLECEK!

Altın ve gümüşün kıymetli ve sınırlı varlıklar olduğunun vurgusunu yapan Tuna Kaya "Gümüşe talep artıyor, özellikle güneş panellerinde gümüş kullanılıyor. O yüzden şu anda hak etmediği bir yerde. Ben gümüşün bu yıl 40-50 dolar bandında olmasını bekliyordum. Parasal sıkılaştırma süreci bitmediği için altın ve gümüş baskılanıyor.''dedi.

Tuna, Ons altında ise 2.000 dolar barajının aşılması halinde 2024 yılında yatırımcının yüzünün güleceğini söyledi.

Altında bir sıçrama dönemine girildiğini belirten Tuna, Ons altında 6.000 ile 9.000 arasına götüreceğini belirterek '' Benim gram altın hedefim yıl sonuna kadar 2.000-2.200 lira arasında." dedi.

Altın fiyatlarının fazla olması yatırımcıları gümüşe yöneten başka bir neden olurken, aynı zamanda düğünler için de gümüş tercih etmeye başlandı. 

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 5 EYLÜL 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Gümüşün ons fiyatı 23,55 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş bugün ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Gümüşün gram alış fiyatı 20,07 lira, satış fiyatı ise 20,88 liradan işlem görüyor. Bugün gümüş fiyatları yüzde 2,06 değer kaybetti.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

5 Eylül Salı dolar ne kadar? Dolar kuru bugün ne kadar? Güncel dolar alış satış fiyatı

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön