29 / 04 / 2024

nilüfer belediye başkanı mustafa bozbey

nilüfer belediye başkanı mustafa bozbey

Nilüfer Belediyesi, inşaat ruhsatı alımına peyzaj projesi zorunluluğu getirdi. Uygulama ile birlikte yerel yönetimlere örnek olmak ve Bursa genelinde domino etkisi yaratmak amaçlanıyor.

Nilüfer Karaman'da kentsel dönüşüm sinyali!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Başkan Burada' karavanıyla bu hafta Karaman Mahallesi'nde halkla bir araya geldi. Başkan Mustafa Bozbey, 14 bin nüfuslu Karaman Mahallesi'nde talepleri dinledi.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Bursa Nilüfer'de deprem komisyonu kuruluyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa'nın aktif ve pasif tay hatları ile ilgili MTA'nın hazırladığı fay haritası dışında çalışma bulunmadığını belirterek, kent içindeki aktif fay hatlarının tespit edilmesi gerektiğini söyledi.

Doğru kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Bursa Şube Başkanı Engin Er ve yönetim kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i Halk Evinde bulunan makamında ziyaret etti.

Mustafa Bozbey, riskli yapı uyarısı yaptı!

Nilüfer Belediye Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını yaparken, Başkan Mustafa Bozbey, şehirdeki birinci derecede riskli yapıların bir an önce yıkılıp yeniden yapılması gerektiği uyarısında bulundu.

Mustafa Bozbey: Hopa'da güvenli alanlar oluşturulmalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte sel mağduru Hopalılar’a destek vermek için bölgeye gitti. Bozbey “Tekrar aynı felaketin yaşanmaması için Hopa’da güvenli alanlar oluşturulmalı” dedi.

Mustafa Bozbey'den kaçak yapı uyarısı!

Nilüfer’deki muhtarlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı , seçim öncesi bazı mahallelerde kaçak yapılaşmanın arttığına dikkat çekerek, muhtarların bu konuda hassas olmasını istedi.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi açıldı!

Nilüfer İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, ‘Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ adı altında hizmete giren yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Bursa Meral-Muammer Ağım Ortaokulu hizmete açıldı!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mustafa Bilici ve Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın da katıldığı okul 24 derslikli...

Mustafa Bozbey: Eko Kent Projesi umarım siyasi nedenlerle geri gönderilmemiştir!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 9 ay bekledikten sonra geri gönderilen Eko-Kent planı ile ilgili olarak, siyasi neden aramak istemediğini belirtti...

Nilüfer Belediyesi'nden OSB'lerin emlak vergisine ilişkin açıklama!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer'in 'sanayi kenti' kimliğini mevcut haliyle korumak, ama 'tarım kenti' kimliğini büyütmek istiyoruz" dedi. Erdem, OSB'lerin emlak vergilerinden muafiyetiyle ilgili kararlar sebebiyle kaynak kaybı yaşadıklarını belirtti.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Nilüfer'e imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'lik villa!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi.

Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarına umut ışığı!

Tam 80 site, yaklaşık 5 bin Nilüferli kentsel dönüşüm mağduru oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibi dönüşüm projeleriyle ilgili müjdeler verdi.

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Nilüfer'de kolonları çatlayan bina yıkılacak!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgede bulunan kolonları çatlayan 5 katlı binanın boşaltılıp, yıkılması gerektiğini söyledi.

Nilüfer Belediyesi'nin faaliyet raporuna onay!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen toplantıda kabul edildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hizmet çeşitliliğiyle yönetim sergilediklerini söyledi.

Nilüfer Konaklı'ya örnek plan!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Konaklı Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konaklı'nın planları hakkında bilgi verdi.

Nilüfer’de Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Toplantısı yapıldı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, TMMOB üyesi odaların temsilcileriyle “Nilüfer’de Sürdürülebilir Kentsel Gelişim” toplantısında bir araya geldi.

Nilüfer Üçevler’in okul sorunu için önemli adım!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okul sorunu yaşanan Üçevler Mahallesi sakinlerini sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bozbey, belediye imkânları ile temin edilen bir alanı projelendirerek okul yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teklif götüreceklerini söyledi.

nilüfer belediye başkanı mustafa bozbey Haberi

nilüfer belediye başkanı mustafa bozbey

Nilüfer Belediyesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası (PMO) Bursa İl Temsilciliği işbirliğiyle yürüttüğü çalışmaların ardından 1 Ocak 2017 itibariyle, bitişik nizam konut ve ticaret alanları hariç, ayrık nizama tabi tüm konut, ticaret, sanayi ve konut dışı kentsel çalışma alanlarında ruhsat eki peyzaj projesi zorunluluğu getirdi. PMO Bursa İl Temsilciliği Başkanı Necla Yörüklü, Nilüfer Belediyesi'nin meclis kararıyla 2 Kasım 2016'da çıkardığı ve bu yıl itibariyle uygulamaya koyduğu ruhsat eki peyzaj projesi zorunluluğunun tüm Bursa'da domino etkisi yaratmasını beklediklerini söyledi. "Türkiye'de 42 ilde, 86 ilçede zaten bu yapılıyor" diyen Yörüklü, "Bursa merkezde kişi başına düşen yeşil alan miktarı 2 ile 6 metrekareyken, Bursa geneline 11 bin kilometrekare üzerinden bakıldığında rakam 12 metrekareyi buluyor. Ancak bu oranlar artmıyor, düşüyor. Nilüfer, Bursa'nın en yeşil...