10 / 05 / 2024

nilüfer fethiye spor merkezi nerede

nilüfer fethiye spor merkezi nerede

Büyükşehir Belediyesi tarafından ´Bursa´yı sporda marka kent haline getirmek hedefiyle´ Nilüfer´ de yaptırılan Fethiye Spor Kompleksi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı....

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi henüz netleşmedi. 180 ay - 240 ay vade avantajı ile ödeme yapılabilen projede 500 lira başvuru bedeli kabul ediliyor.

nilüfer fethiye spor merkezi nerede Haberi

nilüfer fethiye spor merkezi nerede

Büyükşehir Belediyesi, kentin her köşesine yürüme mesafesinde ulaşılabilecek spor yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Nilüfer ilçe sınırları içerisinde bulunan Fethiye Mahallesi de ´bünyesinde 1600 metrekarelik kapalı spor salonu, 1420 metrekare yarı olimpik havuz, 585 metrekarelik idari bina, 420 metrekarelik kafeterya, 30x60 metre ebatlarında idman sahası, 70x105 metre ebatlarında müsabaka sahası, 4x600 metre ebatlarında koşu parkuru ve açık otoparkları bulunduran´ spor kompleksine kavuştu. Kompleksin açılışı nedeniyle düzenlenen törene; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin yanı sıra AK Parti Bursa milletvekilleri İsmet Su, Canan Candemir Çelik ve Önder Matlı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor Kulübü Başkan Vekili İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini,...