29 / 04 / 2024

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Firma: Özdilek Grubu

Proje: Orange City Projesi

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.



Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Orange City’nin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, holding olarak bugün gelinen noktada hizmet, sanayi ve tarım olmak üzere üç farklı sektörde faaliyet gösterdiklerini anımsatarak, şu an 6 bin 500 olan istihdam sayılarını bir yıl içinde 8 bine çıkaracaklarını açıkladı. Bir yandan da konut projeleri yürüttüklerinin bilgisini veren Hüseyin Özdilek, “Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyoruz. Orange City, 15 bin metrekare alan üzerinde 9 blok ve 116 daireden oluşuyor. ‘Burada Hayat Var’ sloganıyla yaşamın daha konforlu ve fonksiyonel olması için tasarlanan Orange City, 5 bin metrekarelik yeşil alanı, 560 metrelik koşu parkuru, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunasıyla yaşam kalitesini bir üst seviyeye çıkaracak” dedi. 


Teslimatlar 30 Aralık 2016’da 


Hüseyin Özdilek, Haziran 2015’te başlayan projede teslimatların 30 Aralık 2016 itibariyle başlayacağını belirterek, Orange City’deki 16 adet 2+1, 74 adet 3+1, 26 adet 4+1 dubleks dairelerde tüm detayların birinci sınıf malzemeyle birleştirildiğini vurguladı. “Deprem Yönetmeliği’ne uygun radye temele sahip projemiz aynı zamanda Podyum Park’a 800 metre, FSM Bulvarı’na da 1,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor” diyen Özdilek, “Toplam satış fiyatı olarak 75 milyonluk bir proje. Konut inşa ederken Özdilek kalitesinden hiçbir zaman ödün vermiyoruz. Yapılan işin niteliği yüksek olursa, niceliğinin ardından geleceğine inanıyoruz. Bu nedenle her zaman kaliteyi artırarak, müşteriye en iyisini sunmaya çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 


İzmir Yolu’na yeni AVM 


Özdilek, yine Bursa’da,  İzmir  Yolu üzerinde Alaaddinbey mevkiinde inşasına başladıkları alışveriş merkezini (AVM) 2017 yılının Mart ayında açmayı planladıklarını ifade ederek, 55 mağaza ve 10 sinema salonundan oluşan AVM’de yaklaşık 1000 kişinin istihdam edileceğine değindi. 


2015 yılı toplam cirosu 1 milyar 150 milyon lira olan Özdilek Holding, toplamda 12 ülkeye ihracat yapıyor. Türkiye genelinde 13 bölgede bayisi bulunan Özdilek, yaklaşık bin noktada hizmet veriyor. 



Dünya



Haber Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bursa'nın önemli yaşam merkezlerinden Nilüfer Fethiye'de Özdilek imzasıyla hayata geçirilen Orange City konut projesi, modern mimarisi, sosyal alanları ile sakinlerine üst düzey konfor sunacak. 


Özdilek Holding tarafından Nilüfer'de yeni bir konut projesi hayata geçiriliyor. Fethiye'de 15 bin metrekare alanda inşaatı devam eden "Orange City" projesinin 2016 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor. Proje ile ilgili bilgi veren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, "2013 yılında Eskişehir'de hayata geçirdiğimiz Loft Konutları büyük ilgi gördü. Konutları yaparken Özdilek kalitesinden taviz vermedik. Müşterinin güveni arkasından kazancı getiriyor. Şimdi Nilüfer'de merkezi bir konumda nitelikli bir işe daha imza atıyoruz. 9 blok ve 116 daireden oluşacak projemizde 5 bin metrekare yeşil alan, 560 metre koşu parkuru, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunaya kadar her ayrıntı düşünüldü" dedi. 


METREKARESİ 3 BİN 200 LİRA 


30 milyon dolarlık proje bedeli ile yola çıktıklarını belirten Özdilek, "Evlerimizi 2+1,3+1 ve 4+1 dubleks olarak planladık. Evler, 118 ila 321 metrekare aralığında değişiyor. Metrekare fiyatını ise 3 bin 200 lira olarak belirledik. Modern mimarisi, birinci sınıf malzemeleri ile üzerinde önemle durduğumuz bir proje. Kamera sistemi, güvenliği kapalı ve açık otoparkı olacak. Bazı dönemlerde talep çok arz ise daha az olur. Bu dönemde fiyatlar yükselir. Bazı dönemlerde de arz daha fazla olur. Bizi rakiplerimizden ayıracak farklı bir yapı ortaya koyuyoruz. Bu farklılık ile birlikte talep fazla olacaktır" şeklinde konuştu. 




Fatmagül EREN/Bursa Hakimiyet




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Özdilek Holding, Bursa’da Nilüfer  Fethiye bölgesinde 9 blok 116 daireden oluşan Orange City projesini hayata geçiriyor.


25 milyon lira satış değeri olan Orange City, 5 Nisan’da satışa çıkacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede metrekare fiyatları 3 bin 200 liradan başlarken, daire fiyatları 437 bin liradan satışta olacak. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, projenin 30 Aralık 2016’da tamamlanarak sakinlerine teslim edileceğini söyledi. Özdilek, “Özdilek olarak, her alanda olduğu gibi konut sektöründe de yaptığımız işin niteliğine dikkat ediyoruz. Projede hedef kitlemiz çocuklu aileler” dedi. 

Özdilek Holding, AVM yatırımlarını sürdürürken, konut yatırımları da yapıyor. İlk olarak 2013 yılında Eskişehir’de Eskişehir Loft Konutları adında bir konut projesi inşa eden Özdilek, Bursa’da Orange City projesiyle devam ediyor. Özdilek, konut sektöründe İstanbul’da yer almayı düşünmediklerini belirterek, asıl işlerinin ise AVM olduğunu söyledi. 

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın 6’ıncı büyük havlu üreticilerinden Özdilek, alışveriş merkezi alanında büyümeyi hedefe koydu. bugün itibariyle 9 alışveriş merkezi ve 6 hipermarkete sahip olan Özdilek, bu sayıyı 21’e çıkarmayı hedefliyor. 2016 yılı içinde Uşak, Turgutlu ve Bolu’da, 2017’de ise Düzce, Bursa Alaaddinbey ve Bursa Mudanya’da yeni alışveriş merkezlerinin açılışını yapacak. 6 AVM için toplam 80 milyon dolarlık yatırım yapılacak.


Milliyet


Haber PR ajansından şu şekilde servis edildi;



Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, 2013 yılında Eskişehir’de hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra, Bursa’da da yepyeni bir konut projesine daha imza atıyor. Bursa’nın en önemli yaşam merkezi Nilüfer – Fethiye’de hayata geçirilen ve 9 blok 116 daireden oluşan Orange City; modern mimarisi, yenilikçi tasarımı ve sosyal alanları ile sakinlerine üst düzey konfor sunuyor.

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer – Fethiye’de, Orange City projesini hayata geçiriyor.



Orange City, 15 bin metrekare alan üzerinde 9 blok ve 116 daire olarak hayata geçirilirken modern mimarisi, yenilikçi tasarımı ve sosyal alanları ile dikkatleri üzerine çekiyor. “Burada Hayat Var” sloganıyla yaşamın daha konforlu ve fonksiyonel olması için tasarlanan Orange City, 5000 metrekarelik yeşil alanı, 560 metrelik koşu parkuru, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunasıyla yaşam kalitenizi bir üst seviyeye çıkarıyor. Modern mimarisiyle; 118 metrekareden 321metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler sunan Orange City’de, 16 adet 2 + 1, 74 adet 3+1 ve 26 adet 4+1 dubleks daireler yer alıyor.



Özdilek: Projemize güvenimiz tam

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, projenin 30 Aralık 2016’da tamamlanarak sakinlerine teslim edileceğini söyledi. Özdilek, “Özdilek olarak, her alanda olduğu gibi konut sektöründe de yaptığımız işin niteliğine dikkat ediyoruz. Bu bilinç ışığında çalışan bir marka olarak Orange City projemizi hayata geçirirken de her zaman olduğu gibi yüzde 100 müşteri memnuniyetini baz alarak çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. İnşaat süresince insan hayatına zarar verecek her şeyden uzak durduk ve en kaliteli ürünleri kullandık. Profesyonel ekibimiz inşaatın en ince ayrıntısına kadar takip etti ve raporladı. Bunun için işimize güvenimiz tam. Dolayısıyla emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.



Orange City projesindeki dairelerin 437 bin TL’den başladığını da sözlerine ekleyen Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, projenin değerinin 25 milyon dolar olduğunu ve şimdiye kadar 40-50 civarında talep aldıklarını belirtti.



projeye sor



Geri Dön