25 / 07 / 2024

Nilüfer hizmet binası açıldı

Nilüfer hizmet binası açıldı

Nilüfer Belediyesi yap-işlet-devret modeliyle 29 Ekim Mahallesi’ni hizmet binasına kavuşturdu. Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi ve Zabıta Amirliği gibi birçok birimi bünyesinde barındıran hizmet binası törenle kapılarını açtı.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

Bursa NOSAB Hizmet Binası için geri sayım başladı!

Bursa'da Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen NOSAB Hizmet Binası'nın yapımında sona gelindi.

Nilüfer Belediyesi'nin faaliyet raporuna onay!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen toplantıda kabul edildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hizmet çeşitliliğiyle yönetim sergilediklerini söyledi.

Nilüfer Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri son ödeme tarihi 31 Mayıs olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi ödemelerini vatandaşların kolaylıkla yapabilmesi için hafta sonunda da hizmet verecek.

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Nilüfer 19 Mayıs Mahallesi imar planı askıda!

Bursa Nilüfer'e bağlı 19 Mayıs Mahallesi'ndeki tescil harici alanlarda pazar alanı, belediye hizmet alanı, sosyal kültürel tesis alanı ve park alanlarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nilüfer Nazım İmar Plan değişikliği 5 Haziran'da askıadn inece

Nilüfer'de 29 Ekim hizmet binası açıldı!

Nilüfer Belediyesi yap-işlet-devret modeliyle 29 Ekim Mahallesi’ni hizmet binasına kavuşturdu. Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi ve Zabıta Amirliği gibi birçok birimi bünyesinde barındıran hizmet binası törenle kapılarını açtı.

Bursa Nilüfer'de yeşil bina eğitimi verildi!

Nilüfer Belediyesi, hizmet binalarının ve vatandaşın yapacağı yeni binaların daha çevreci olması, doğaya uyumlu hale getirilmesi amacıyla Yeşil Binalar ve Sertifikasyon Süreci eğitimi düzenledi.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi açıldı!

Nilüfer İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, ‘Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ adı altında hizmete giren yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Nilüfer Belediyesi emlakçılara özel hizmet sunuyor!

Nilüfer Belediyesi'nin odaya kayıtlı emlakçılar için sunacağı özel iletişim hizmeti gündeme geldi. Buna göre Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın verdiği emlakçı kimliğine sahip üyelere hizmet kolaylığı sağlanıyor...

Nilüfer hizmet binası açıldı Haberi

Nilüfer hizmet binası açıldı

Nilüfer Belediyesi yap-işlet-devret modeliyle 29 Ekim Mahallesi’ni hizmet binasına kavuşturdu. Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi ve Zabıta Amirliği gibi birçok birimi bünyesinde barındıran hizmet binası törenle kapılarını açtı. Başkan Mustafa Bozbey, 3 yıl önce sınırları oluşturulan ve 31 Mart 2014 itibariyle hayata geçirilen 29 Ekim Mahallesi’nin hızla geliştiğini belirterek, “Bizler, Atatürk’ün izinde, onun devrimlerinin ve insan sevgisinin izinde bu kenti yönetiyor, hizmetlerimizi de değişimi yöneterek sürdürüyoruz. Biz, Nilüfer’de yapılmayanı yapıyor, hizmet için adeta sınırları zorluyoruz. Meclisimizde geçen yıl aldığımız bir kararla, köy ve mahalle muhtarlıklarımızın genel giderlerini karşılamaya başladık. Nüfusu 5 bin ve üzeri olan mahallelerimizde de Mahalle İletişim Merkezleri yapıyoruz. Böylelikle, vatandaşlarımız belediyeye gelmelerine gerek kalmadan, kendilerine buralarda yardımcı olan hizmet masası personeli aracılığıyla, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerine mahallelerinde çözüm...