19 / 05 / 2024

nilüfer huzurevi açılış

nilüfer huzurevi açılış

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi...

Alpiş Nilüfer House 1'de yüzde 20 indirim fırsatı! Hemen teslim!

Alpiş İnşaat imzası ile inşa edilen Nilüfer House 1 projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Nilüfer House 1 projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 3 taksitle satılık imarlı arsa!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yar alan ticaret imarlı arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Ankara Balık Hali'nde çılgın ucuzluk! Levrek, hamsi, palamut, lüfer fiyatı açıklandı! İşte 4 Ocak 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 4 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Ankara Balık Hali'nde çılgın ucuzluk! Levrek, hamsi, palamut, lüfer fiyatı açıklandı! İşte 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Nilüfer Belediyesi'nden satılık arsa hissesi! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkule ait hisseyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Bursa Nilüfer'de 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı 13 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

nilüfer huzurevi açılış Haberi

nilüfer huzurevi açılış

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi. Çevre düzenlemesini ve arsa teminini Nilüfer Belediyesi’nin üstlendiği Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin bu yıl içinde faaliyete geçirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hayırsever iş adamı Murat Altınmakas ile huzurevine inceledi. Belediye tarafından işletilecek huzurevinin geldiği aşama hakkında bilgi alan Bozbey, açılış için yaz aylarını hedeflediklerini söyledi. Bozbey, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin Türkiye’de belediyeler tarafından hayata geçirilen 11. huzurevi olacağını belirtti.

184 yatak kapasiteli huzurevinde yaşlıların hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler olacak. Başkan Bozbey’in teklifiyle, yürümekte güçlük çeken yaşlıların oda içindeki ihtiyaçlarını giderebilmeleri için özel bakım bölümündeki odalara raylı sistem yapılması planlanıyor....