19 / 05 / 2024

nilüfer huzurevi nerede

nilüfer huzurevi nerede

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi...

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi nerede? TOKİ Bursa Nilüfer fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Nilüfer kurası ne zaman? TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile birlikte kente kazandırdığı huzurevi artık hizmete girmeye hazır. 106 yataklı, modern donanımlı huzurevi, kapılarını yarın açıyor.

Bursa Nilüfer Huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak!

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin hayırsever desteğiyle şehre kazandırdığı huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak. Altınmakas ailesi iş birliğiyle Bursa'ya kazandırılıyor.

Nilüfer Belediyesi yeni huzurevini açıyor!

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Bursa Nilüfer'e ikinci huzurevi!

Nilüfer’e yeni bir huzurevi daha yapılması için ilk adım atıldı. Çamlıca Mahallesi’ne yapılacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi projesinin protokolü imzalandı.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de fiyatlar henüz netleşmedi. Projede aylık taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak. Peki Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

2016 Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye kura çekimi nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler bulunuyor. Peki 2016 Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade yapılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular sona erdi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Nilüfer'de kentsel yenileme anlayışı örnek olacak!

Nilüfer Belediyesi 2016 yılında hayata geçireceği yeni projelerle kenti geleceğe taşıyacak. Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi henüz netleşmedi. 180 ay - 240 ay vade avantajı ile ödeme yapılabilen projede 500 lira başvuru bedeli kabul ediliyor.

nilüfer huzurevi nerede Haberi

nilüfer huzurevi nerede

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi. Çevre düzenlemesini ve arsa teminini Nilüfer Belediyesi’nin üstlendiği Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin bu yıl içinde faaliyete geçirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hayırsever iş adamı Murat Altınmakas ile huzurevine inceledi. Belediye tarafından işletilecek huzurevinin geldiği aşama hakkında bilgi alan Bozbey, açılış için yaz aylarını hedeflediklerini söyledi. Bozbey, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin Türkiye’de belediyeler tarafından hayata geçirilen 11. huzurevi olacağını belirtti.

184 yatak kapasiteli huzurevinde yaşlıların hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler olacak. Başkan Bozbey’in teklifiyle, yürümekte güçlük çeken yaşlıların oda içindeki ihtiyaçlarını giderebilmeleri için özel bakım bölümündeki odalara raylı sistem yapılması planlanıyor....