05 / 05 / 2024

nilüfer huzurevi

nilüfer huzurevi

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Bursa Nilüfer'de huzurevi inşa ediliyor!

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi...

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile birlikte kente kazandırdığı huzurevi artık hizmete girmeye hazır. 106 yataklı, modern donanımlı huzurevi, kapılarını yarın açıyor.

Bursa Nilüfer Huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak!

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin hayırsever desteğiyle şehre kazandırdığı huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak. Altınmakas ailesi iş birliğiyle Bursa'ya kazandırılıyor.

Nilüfer Belediyesi yeni huzurevini açıyor!

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Bursa Nilüfer'e ikinci huzurevi!

Nilüfer’e yeni bir huzurevi daha yapılması için ilk adım atıldı. Çamlıca Mahallesi’ne yapılacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi projesinin protokolü imzalandı.

Nilüfer'de kentsel yenileme anlayışı örnek olacak!

Nilüfer Belediyesi 2016 yılında hayata geçireceği yeni projelerle kenti geleceğe taşıyacak. Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

nilüfer huzurevi Haberi

nilüfer huzurevi

 BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi ikinci huzurevine kavuşuyor. Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.


Nilüfer’in ilk huzurevi olan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete açılmasının ardından ikinci huzurevi için de çalışmalar hızla sürüyor. 


Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever İzzet Şadi Sayarel desteğiyle ilçeye kazandıracağı ikinci huzurevinin inşaatı devam ediyor. 


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yaklaşık iki ay önce imzalanan protokolün ardından başlayan huzurevi inşaatında, hayırsever İzzet Şadi Sayarel, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Turgay Erdem ve Ahmet Çakıcı ile birlikte incelemelerde bulundu. 



Çok önemli bir hizmetin daha Nilüfer’de hayata geçirileceğinin altını çizen Başkan Bozbey, “Yaklaşık iki ay önce başlayan inşaatımızın önümüzdeki yıl tamamlanmasını...