29 / 04 / 2024

nilüfer İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi

nilüfer İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 3 adet arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 2 adet konut imarlı ve 1 adet ticaret imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de ticaret ve konut imarlı arsa satılıyor!

Nilüfer Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çalı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de konut mağdurları mahkemeye başvurdu!

Bursa Nilüfer'de evlerini ve arsalarını iki müteahhide kat karşılığında satan kişilerin evleri teslim edilmedi. Mağdurlar mahkemenin yolunu tuttu.

nilüfer İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi Haberi

nilüfer İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi


Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla kente kazandıracağı huzurevinde artık sona gelindi. Çevre düzenlemesini ve arsa teminini Nilüfer Belediyesi’nin üstlendiği Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin hizmete girmesi için geri sayım başladı.

İşletmesi Nilüfer Belediyesi tarafından yapılacak olan huzurevini Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet Akaç ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile hayırsever aile adına Murat Altınmakas’ın da hazır bulunduğu ziyarette, tesis büyük övgü aldı. Vali Yardımcısı Ergun Güngör ile beraberindeki heyet, tüm birimlerini gezdikleri 5 bin 540 metrekarelik bir alanda yapılan, 82 oda kapasiteli modern donanımlı binaya övgüler yağdırdı.


Vali Yardımcısı Güngör, kente kazandırılan  huzurevi için Başkan Mustafa Bozbey ve...