13 / 05 / 2024

nilüfer kapalı spor salonu nerede

nilüfer kapalı spor salonu nerede

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Nilüfer ilçesinde bitme aşamasına gelen Nilüfer Spor Kompleksi’ni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile 19 Mart 2014’de açmayı planladıklarını söyledi...

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Nilüfer’e 1,5 yılda 62 tesis!

Nilüfer Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, kente 1,5 yılda yaklaşık 62 tesis kazandırdıklarını belirterek “Nilüfer’i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti yapma hedefini birçok alanda yakalamış durumdayız.

Bursa Nilüfer kentsel yenilemede Türkiye'ye örnek olacak!

Nilüfer'de, belediyenin 2015 yılında en ağırlıklı maddelerinden biri olan "kentsel yenileme" insan odaklı gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Türkiye'ye model olacaklarını söyledi.

Keçiören Atapark Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Gençlerin daha çok sporla uğraşması için ilçeye nitelikli spor alanları kazandıran Keçiören Belediyesi, Atapark Kapalı Spor Salonu'nun da yapımını tamamladı.

Kartepe kapalı spor salonunun yüzde 25'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi’nin koordineli yaptıkları yatırımlar arasında yer alan Sarımeşe’deki bin kişilik kapalı spor salonu inşaatı hızla ilerliyor. Kapalı spor salonu inşaatında yüzde 25 seviyeye ulaşıldı.

Nilüfer'in imar planlarında son durum ne?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki şuyulandırma olayındaki son durumu anlattı. İşte o köşe yazısı...

Nilüfer'deki imar planları neyi içeriyor?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki imar sorununu anlatmış. İşte o köşe yazısı...

Nilüfer Podyumpark imar planına aykırı mı?

Podyumpark olayı, Nilüfer ilçesinde senelerdir kumlan ve bazı akademik odalarında içinde yer aldığı iddia bulunan bir saadet zinciri halkası oluşturulduğu iddiaları tekrar gündeme getirdi.

Diyarbakır Kapalı Spor Salonu Aralık'ta açılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayında inşaatına başladığı 1000 kişilik Kapalı Spor Salonu, tamamlanma aşamasına getirildi. Gençlere ve çocuklara hizmet verecek Spor Salonu, aralık ayında hizmete açılacak.

Diyarbakır'daki bin kişilik kapalı spor salonu Aralık'ta açılacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin mart ayında inşaatına başladığı bin kişilik kapalı spor salonu, tamamlanma aşamasına getirildi. Gençlere ve çocuklara hizmet verecek spor salonu, aralık ayında hizmete açılacak.

nilüfer kapalı spor salonu nerede Haberi

nilüfer kapalı spor salonu nerede


Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Nilüfer ilçesinde bitme aşamasına gelen Nilüfer Spor Kompleksi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.


Nilüfer Spor Salonunda sona gelindiğini belirten Vali Karaloğlu, Nilüferdeki 7 bin 500 kişilik kapalı spor salonu bitmek üzere olduğunu, salonu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile 19 Mart 2014’de açmayı planladıklarını söyledi. Vali Karaloğlu, Bursa’da çok ciddi bir boşluğu kapatacak spor salonunun spor alt yapısının daha da güçleneceğini sözlerin...