27 / 04 / 2024

Gökçelik'ten Nilüfer OSB'ye yatırım!

Gökçelik'ten Nilüfer OSB'ye yatırım!

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.



Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına fabrikasını eklemek için temel attı. 


Toplam arsa alanı 13 bin metrekare olan ve iki aşamada hayata geçecek olan tesislerin ilk bölümünün kapalı alanı 8 bin metrekare olacak. İkinci bölüm de tamamlandığında Gökçelik 'in bu lokasyondaki alanı 16 bin metrekareye NOSAB'takl toplam kapalı alanı da 30 bin metrekareye çıkacak. İlk temel harcını Sinta İnşaat Yönetim Kurulu Başkan vekili İlker Oral ile birlikte koyan Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, "40 yıllık bir firma olarak işimizden kazandığımızı sürekli işimize yatırıyoruz. İş adamlarının ömürlerinden uzun idealleri vardır. Bizde bu ideallerimizi gerçekleştirme yolunda çalışıyoruz" dedi. 


Bursa'da Meydan


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Mağaza ve süpermarket ekipmanları ile endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (NOSAB) mevcut 3 fabrikasına 4'üncü fabrikasını eklemek için temel attı. Toplam arsa alanı 13 bin metrekare olan ve iki aşamada hayata geçecek olan tesislerin ilk bölümünün kapalı alanı *8 bin metrekare olacak. İkinci etap da tamamlandığında Gökçelik'in bu lokasyondaki alanı 16 bin metrekareye, NOSAB'taki toplam kapalı alanı ise 30 bin metrekareye çıkacak. 


İşimizden kazandığımızı yine işimize yatırıyoruz 

İlk temel harcını Sinta İnşaat Yönetim Kurulu Başkan vekili İlker Oral ile birlikte koyan Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras; "40 yıllık bir firma olarak işimizden kazandığımızı sürekli işimize yatırıyoruz. İşadamlarının ömürlerinden uzun idealleri vardır. Biz de bu ideallerimizi gerçekleştirme yolunda çalışıyoruz" dedi. Gökçelik'in yeni tesisi tamamlandığında endüstriyel depolama sistemleri en son teknoloji ile çağın ihtiyaçları doğrultusunda ve yüksek verimlilikte üretilecek. 


Dünya



Geri Dön