10 / 05 / 2024

gökçelik fabrikaları

gökçelik fabrikaları

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Emrah Emeksiz tarafından kuruldu. 

Gökçelik Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçelik Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muammer Çelik ve Mustafa Çelik ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökçelik'ten Nilüfer OSB'ye yatırım!

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

Kayseri'de hırdavat dükkanında göçük meydana geldi!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Eski Sanayi Bölgesi'nde göçük sonucu tamamen yıkılan hırdavat dükkanında incelemelerde bulundu.hırdavat dükkanında meydana gelen göçük sonucu iş yeri tamamen yıkılmıştı.

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş ortaklıktan çıkartma son durum raporunu yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması son durum raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük Çelik yatırım kredisi finansmanı imzalandı!

Kardemir Karabük Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Çelik Sanayi yatırım kredisi finansmanı imzalandı.

Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Türk Demir Döküm Fabrikaları 2013 yılı genel kurulunu tescilledi!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Fabrikaları A.Ş. 2013 yılı genel kurulunu tescilledi.

Demir Döküm Fabrikaları genel kurul ilanını yayımladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş., 2013 Yılı Olağan Genel Kurul İlanı ve Ekleri'ni yayımladı. Demir Döküm Fabrikaları Olağan Genel Kurul Toplantısı belirtilen gündemi konuşmak üzere 10 Haziran 2014 Salı günü toplanacak...

Doğansite İlköğretim Okulu'nun bahçesinde göçük meydana geldi!

İlçe Milli Eğim Müdürü Ramazan Çelik, Doğan Mahallesi'ndeki Doğansite İlköğretim Okulunun bahçe duvarının bulunduğu yerde henüz belirlenemeyen nedenden derinliği 20 metreyi bulan göçük meydana geldiğini söyledi.

Levent Gökçe: İnşaat sektörü 2014 yılında yüzde 10 büyüyecek!

Levent Gökçe, 2013'ün kendileri açısından iyi bir yıl olduğunu belirterek, "Yeni ürünlerimiz, yeni fabrikalarımız ve güçlü dağıtım ağımız sayesinde sektörün büyümesinin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik" dedi.

Türk Demir Döküm Fabrikaları klima satışlarına devam ettiğini açıkladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Döküm Fabrikaları üretimin bittiğini ancak klima satışlarına devam ettiğini açıkladı...

Tosyalı Holding, Yugoslavya'nın en büyük çelik fabrikasını aldı!

Tosyalı Holding, Mareşal Tito döneminde üretime başlayan eski Yugoslavya'nın en büyük çelik fabrikasını aldı. Fuat Tosyalı, "Tesisi büyütüp, eski güzel günlerine döndüreceğiz" dedi

gökçelik fabrikaları Haberi

gökçelik fabrikaları

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına fabrikasını eklemek için temel attı. 


Toplam arsa alanı 13 bin metrekare olan ve iki aşamada hayata geçecek olan tesislerin ilk bölümünün kapalı alanı 8 bin metrekare olacak. İkinci bölüm de tamamlandığında Gökçelik 'in bu lokasyondaki alanı 16 bin metrekareye NOSAB'takl toplam kapalı alanı da 30 bin metrekareye çıkacak. İlk temel harcını Sinta İnşaat Yönetim Kurulu Başkan vekili İlker Oral ile birlikte koyan Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, "40 yıllık bir firma olarak işimizden kazandığımızı sürekli işimize yatırıyoruz. İş adamlarının ömürlerinden uzun idealleri vardır. Bizde bu ideallerimizi gerçekleştirme yolunda çalışıyoruz" dedi. 


Bursa'da Meydan


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Mağaza ve...