13 / 05 / 2024

Nilüfer OSBde satılık fabrika

Nilüfer OSBde satılık fabrika

Bursa Nilüfer ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde olan fabrika ve arsası Bursa 3. İcra Dairesi tarafından 25 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kestel Belediyesi'nden 42.5 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Bursa Kestel Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 42 milyon 542 bin 552 TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Paradise Life satılık!

Bursa Paradise Life satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

Nilüfer Paradise Life satılık!

Nilüfer Paradise Life satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bloktan meydana geliyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

İstwest Bahçelievler satılık daire!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen proje Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

Fer Yapı İstwest satılık daire!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Fer Yapı İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nilüfer OSBde satılık fabrika Haberi

Nilüfer OSBde satılık fabrika

Bursa Nilüfer ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde olan fabrika Bursa 3. İcra Dairesi tarafından 45 milyon 991 bin 513 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Taşınmazın içerisinde; 1 katlı betonarme karkas fabrika binası ve arsası, 2 katlı prefabrik fabrika binası, 1 adet ve 1 katlı, 2 adet 2 katlı fabrika binası ve 2 adet prefabrik binalar ve arsası ve fabrika binasından bulunan teferruat listesine kayıtlı menkuller bir bütün olarak satışa sunulmuştur.


Taşınmazların ihalesi Bursa Adliye Sarayı İcra Müdürlükleri ek bina katında mezat salonunda gerçekleşecektir. İhale açık arttırma usulüyle yapılacaktır.



İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri; 

Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi, Organize Sanayi Mevkii, 1476 ada, 4 parselde yer alan  1 katlı betonarme karkas fabrika binası ve arsası, 2 katlı prefabrik fabrika binası, 1 adet ve 1 katlı, 2...