21 / 05 / 2024

nilüfer satılık arsalar

nilüfer satılık arsalar

Nilüfer Belediyesi, Bursa Nilüfer'de Özlüce Mahallesi'nde yer alan arsayı 1 milyon 812 bin TL muhammen bedelle ihale ediyor...

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Gaziantep'te 63.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan 9 arsa satılıyor. Arsalar için ihale, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den Çankaya'da 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Dikmen'deki 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 30.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat ilçesindeki 3 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Orange City Nilüfer satış fiyatları!

Orange City Nilüfer satış fiyatları 437 bin TL'den başlayarak değişiyor. Özdilek Holding'in projesi Orange City Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Paradise Life satılık!

Bursa Paradise Life satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.

nilüfer satılık arsalar Haberi

nilüfer satılık arsalar


Nilüfer Belediyesi, Bursa Nilüfer'de Özlüce Mahallesi'nde 4511 ada, 3 parsel nolu 3.019,41 metrekare yüzölçümlü arsayı 1 milyon 812 bin TL muhammen bedelle ihale ediyor. Geçici teminat bedeli 54 bin 360 TL olan ihale, 3 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 14.00'te yapılıyor.


Detaylı bilgi için