28 / 04 / 2024

Nilüfer spor tesisleri

Nilüfer spor tesisleri

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Nilüfer’e 1,5 yılda 62 tesis!

Nilüfer Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, kente 1,5 yılda yaklaşık 62 tesis kazandırdıklarını belirterek “Nilüfer’i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti yapma hedefini birçok alanda yakalamış durumdayız.

Bursa Nilüfer kentsel yenilemede Türkiye'ye örnek olacak!

Nilüfer'de, belediyenin 2015 yılında en ağırlıklı maddelerinden biri olan "kentsel yenileme" insan odaklı gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Türkiye'ye model olacaklarını söyledi.

Nilüfer'in imar planlarında son durum ne?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki şuyulandırma olayındaki son durumu anlattı. İşte o köşe yazısı...

Seyrantepe Spor Tesisleri'nin büyütme ihalesi iptal edildi!

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki eksiklerin giderilmesini kapsayan ihale,üsülüne uygun yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Yeni ihale önümüzdeki günlerde yapılacak.

Nilüfer'deki imar planları neyi içeriyor?

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa ilinin Nilüfer ilçesindeki imar sorununu anlatmış. İşte o köşe yazısı...

Nilüfer Podyumpark imar planına aykırı mı?

Podyumpark olayı, Nilüfer ilçesinde senelerdir kumlan ve bazı akademik odalarında içinde yer aldığı iddia bulunan bir saadet zinciri halkası oluşturulduğu iddiaları tekrar gündeme getirdi.

Nilüfer Belediyesi'nin 2016 bütçesi 340 milyon TL!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi, Nilüfer Belediye Meclisi Toplantısı’nda kabul edildi. 340 milyon TL olarak öngörülen 2016 bütçesinde en büyük pay 60 milyon 908 bin TL ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ayrıldı.

Bursa'daki Nilüfer Sitesi, Türkiye'deki kentsel dönüşüme örnek olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sitelerinde kentsel dönüşüm hareketi başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirterek, "Nilüfer Sitesi'nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye'ye örnek olacak" dedi.

Bursa Nilüfer Sitesi yeniden yapılacak!

Nilüfer Sitesi, mülk sakinlerince yıkılarak yeniden yapılacak. Altepe, kendileri kentsel dönüşüm başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirtti.

Nilüfer Sitesi kentsel dönüşümde örnek olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirterek, “Nilüfer Sitesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışması, Türkiye’ye örnek olacak” dedi

Nilüfer spor tesisleri Haberi

Nilüfer spor tesisleri

Bursa'da Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı süren spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre; spor yatırımlarına hızla devam eden Nilüfer Belediyesi, ilçeye iki yeni spor tesisi daha kazandırıyor. Yapımı devam eden projeleri, ilgili başkan yardımcıları, müdürler ve yüklenici firma temsilcileri ile birlikte yerinde inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Nilüfer’e yeni iki spor tesisi daha kazandıracak olmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

İlk olarak Alaaddinbey Mahallesi’nde squash salonunda yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Erdem, yaklaşık 2 bin metrekare alanda 9 kortlu, 450 seyirci kapasiteli tesisin, tamamlandığında uluslararası standartlara uygun “akredite kort” niteliğine sahip Türkiye’deki tek tesis olacağından bahsetti.

Tesisin planlama aşamasında Türkiye Squash Federasyonu ile...