02 / 05 / 2024

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi nerede

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi nerede

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında kente kazandırılan Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Nilüfer'e imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'lik villa!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Nilüfer, kızı Ayşe'ye 2 milyon TL'lik ev aldı!

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

Nilüfer Olgun Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete açılacak olan 60 yaş ve üstü vatandaşların sosyal faaliyetlerde bulunabileceği Olgun Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında kente kazandırılan Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı

Yozgat Spor Vadisi Gençlik Merkezi ve Antrenman Salonu'nun temeli atıldı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yapımı süren Yozgat Spor Vadisi içinde Yozgat Valiliği tarafından inşa edilecek Gençlik Merkezi ve Antrenman Salonu'nun Temel Atma Töreni'nde konuşma yaptı.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer'de 2+1 şeklinde tasarlanan daireler kurayla satışa sunuluyor. Projede 500 TL'lik başvuru ücreti kabul ediliyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları ne zaman?

Ankara'da Çınar Gençlik Derneği’ne bedelsiz arsa verildi!

Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı’nda yer alan spor sahası ve müştemilatı 25 yıl ‘bedelsiz’ olarak Çınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne verildi. Büyükşehir Meclisi’nde AK Parti’nin oy çokluğu ile kabul edilen karara, CHP ve MHP grupları tepki gösterdi.

Nilüfer, kokudan kurtulacak!

Büyükşehir Belediyesinin 'Sağlıklı Şehir Bursa' hedefiyle çalışmalarına hız veren BUSKİ Genel Müdürlüğü, 2 yıl içerisinde, Nilüfer Deresinin temiz akacağını ve kokunun ortadan kaldırılacağına daire açıklama yaptı.

Nilüfer OSB, çevreci projelerle dikkat çekiyor!

Avrupa Birliği ülkeleri ağırlıklı ihracat yönü olan Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB)'nin 500 milyon doları ihracat olmak üzere ülke ekonomisine katkısı yıllık yaklaşık 1 milyar 400 milyon dolar.

Erdoğan Tok: Sayılı gençlik merkezlerinden birisi İlkadım'da inşa edilecek!

Başkan Erdoğan Tok, Her adımda İlkadım sloganıyla Gençlik Merkezi, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Yem Belediye Hizmet binası gibi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Bağcılar Gençlik Merkezi gençleri bekliyor!

Bağcılar Gençlik Merkezi gençleri bekliyor. Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için kurulan Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi nerede Haberi

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi nerede


Bursa’ya değer katan hizmetlerini birer birer gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk odaklı çalışmalara önem verdiğini söyledi. Başkan Altepe, Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi’nin açılış töreninde proje hakkında bilgiler vererek, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi, önemli bir sosyal sorumluluk projesidir. Bizler gençlerimizi ve geleceğimizi önemsiyoruz. Hedefimiz gençlerimizin topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılmasıdır. Topluma katkı sağlayacak adımlar atmalıyız. Böyle bir durumda herkes üzerine düşeni yapmalı, yaşadığı şehrine, şehrinin geleceğine, gençlerine sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

Başkan Altepe, projenin Kafkas Kadınları Eğitim ve Dayanışma Derneği işbirliği ile hayata geçirildiğini belirterek, “Bu merkezle, ‘Sağlıklı gençlik, sağlıklı gelecek için elele projesi’ kapsamında Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı, huzurlu bir aile yaşamı ve gelecek vaat eden bir nesil yetiştirilmesine katkı...