04 / 05 / 2024

Nilüferköy Kuran kursu temel atma töreni

Nilüferköy Kuran kursu temel atma töreni

Osmangazi Belediyesi’nin destekleriyle yaptırılacak olan Nilüferköy Mahallesi Kız-Erkek Kur’an Kursu’nun temelleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle atıldı.

Alpiş Nilüfer House 1'de yüzde 20 indirim fırsatı! Hemen teslim!

Alpiş İnşaat imzası ile inşa edilen Nilüfer House 1 projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Nilüfer House 1 projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Nilüfer Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık iş yeri! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Riskli Silivri Nil Apartmanı yıkıldı!

Silivri Belediyesi, 5.8’lik deprem sonrasında hasar raporuna sahip tehlikeli binaları yıkıyor...

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Bursa Nilüferköy'de kaçak inşaat yıkıldı!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde devam ettiren Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatını yıktı. 

Nilüferköy Kuran kursu temel atma töreni Haberi

Nilüferköy Kuran kursu temel atma töreni


Osmangazi Belediyesi’nin destekleriyle yaptırılacak olan Nilüferköy Mahallesi Kız-Erkek Kur’an Kursu’nun temelleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle atıldı.


Nilüferköy Mahallesi’nde yaptırılacak olan 150 öğrenci kapasiteli Kur’an Kursu’nun temel atma törenine, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, müftülük yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Her hafta Cuma namazını farklı bir mahallede kılarak, yapılan hizmetleri inceleyip, tamamlananları vatandaşın hizmetine açan Osmangazi Belediye Başkanı’nın bu haftaki durağı, Bütünşehir Yasasından sonra Osmangazi’nin bir mahallesi olan Nilüferköy oldu.


Cuma namazı sonrası Nilüferköy Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “2014 yılı seçimleri ile birlikte bizlerin bir mahallesi olan Nilüferköy’e, geçtiğimiz dönemde çok önemli yatırımlarımız oldu. Yapmış olduğumuz cami ve çevre...