23 / 07 / 2024

nimetullah arvas

nimetullah arvas

Van Müftüsü Nimetullah Arvas ''Basın mensuplarımızın yardımı, birçok yardımın fevkinde ve üstündedir' dedi...

Pertav Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pertav Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Perviz Arvas ve Tarık Gürdil ortaklığında kuruldu.

Arv Yapı İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arv Yapı İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Edip Arvas tarafından kuruldu.

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Çoban ve Nimetullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Ahr Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ahr Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Perviz Arvas tarafından kuruldu.

Pertav Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Pertav Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Perviz Arvas ve Tarık Gürdil ortaklığında kuruldu.

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İsmail Arvas tarafından kuruldu.

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fehim Arvas tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Türkiye'de binaların ömrü uzatılmalı!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında önemli açıklamalar yaptı.

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Van Bahçesaray'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

nimetullah arvas Haberi

nimetullah arvas


Van Müftüsü Nimetullah Arvas, kentte inşaatı devam eden Yukarı Norşin Camisi için basın mensuplarından yardım istedi. 

     Arvas, müftülükte düzenlediği basın toplantısında, kentteki camilerin cemaate göre yetersiz kaldığını ve özellikle dini günlerde büyük sıkıntı yaşandığını belirtti. 

     Camilerdeki yoğunluğu en aza indirmek amacıyla kentin en büyük camisi olarak inşa edilen Yukarı Norşin Camisi'nin halen yapım aşamasında olduğunu anlatan Arvas, 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulu camide konferans salonu, kuran kursları, çocuk bakım odası, yemekhane, duş, engelli mescidi, kütüphane, bilgisayar odası, dernek ve idare odası gibi birçok bölüm bulunacağını kaydetti. 

     Arvas, 6 yıl önce temeli atılan caminin yüzde 80'lik kısmının tamamlandığını vurgulayarak, 2013 yılı Ramazan ayına bitirmeyi hedefledikleri caminin, kent için akciğer görevi yapacağını ifade etti. 

     Caminin bitmesiyle...