06 / 05 / 2024

 nippon paint asia young designer awards

 nippon paint asia young designer awards

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye ile Mahmoud m. A. Alnourı tarafından kuruldu.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fateme Otadi ve Mohammadhossein Ghahari tarafından kuruldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Farilya Asia‘da sona gelindi!

Çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak rezidans konforu sağlayan Farilya Asia, projede yer verilen iç ve dış yapı malzemelerinin kalitesiyle de bulunduğu lokasyonda fark yaratıyor.

Farilya Asia'da Migros hizmet verecek!

Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. 

Farilya Asia'dan yatırımcısına çifte kazanç!

Temeli 2016 yılında atılan Farilya Asia, iki yılda yatırımcısına yüzde 35–40 oranında kazandırdı.  Proje, 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek..

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Barhaghı tarafından kuruldu.

 nippon paint asia young designer awards Haberi

 nippon paint asia young designer awards

Asya'nın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan Asia Young Designer Awards için başvuru süreci başladı. Asia Young Designer Awards’a 2008 yılından bugüne kadar 15 farklı ülkeden, 1.200'den fazla üniversitede okuyan 35 binin üzerinde öğrenci katılım sağladı. 

Binlerce genç tasarımcının piyasa ve endüstrinin önemli kişi ve kuruluşları ile bir araya gelmelerine imkan sağlayan organizasyon, kişiye özel rehberlik hizmetleri ve piyasanın deneyimli isimleri tarafından gerçekleştirilen atölyeler sayesinde, genç katılımcıları sektörün uzmanlarıyla buluşturuyor. Asya'nın dört bir yanından gelen katılımcılar AYDA'da buluşarak önemli bir sinerji  meydana getiriyor, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak birbirlerinin gelişimine katkı sağlıyor.

Büyük Ödül Harvard University Graduate School of Design’da Eğitim İmkanı 

Yarışma, Türkiye’deki üniversitelerde öğrenim gören 2. sınıf ve üzeri tüm iç mimarlık öğrencileri ile 3. sınıf ve üzeri mimarlık öğrencilerinin katılımına...