16 / 05 / 2024

Nirvana Suites İnşaat adres

Nirvana Suites İnşaat adres

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Mete tarafından kuruldu. 

Nirvana Grup İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Grup İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Topal ve Veysel Gözgöz ortaklığında kuruldu.

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Aydın tarafından kuruldu.

The Superior Suites ön talep topluyor!

Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Proje Belgrad Ormanı yakınlarında yükseliyor.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Mete tarafından kuruldu. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Nirvana Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sancar Yüce ve Bekir Sarigül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Nirvana Suites İnşaat adres Haberi

Nirvana Suites İnşaat adres

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Mete tarafından kuruldu. 

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mh.Dilruba Çıkmazı Sk. N.16/16...