16 / 05 / 2024

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Of tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Aura Residence Kartal'da kuruldu.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydemir Kayasan tarafından kuruldu.

Vito İnşaat Metal Makina Demir Ve Sac Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vito İnşaat Metal Makina Demir Ve Sac Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Dönmez tarafından kuruldu.

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkez Sac Profil İnşaat Vana Asansör Elektrik Metal Ürünleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Küçükkahraman tarafından kuruldu.

Hasdemir Plastik Elektrik Sac Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasdemir Plastik Elektrik Sac Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de Hasan Demirhan tarafından kuruldu.

Vemen Metal Sac Hırdavat İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemen Metal Sac Hırdavat İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Altun tarafından kuruldu. 

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ümüt Sönmez tarafından kuruldu. 

Bulvarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sac Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sac Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Cebeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serdar Bulutlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uray Paslanmaz Sac Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uray Paslanmaz Sac Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sabri Uray ve Damla Uray imzasıyla kuruldu.

Sergen Metal 2015'te iki yeni depo açacak!

Sergen Metal Satış Sorumlusu Sinan Göktan Beton altı ve sac konteyner sacları üretmek amacıyla, 2015 yılında Dilovası'daki arsalarında iki yeni depo yapmayı planladıklarını söyledi...

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Of tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu.


Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri,...