04 / 05 / 2024

nişantaşı caddesi

nişantaşı caddesi

Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia eden DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ''Nişantaşı’nın ışığı sönmüş vaziyette. Birçok marka, Nişantaşı’nı terk etmiş vaziyette. Biz istiyoruz ki Nişantaşı’nın ışığını tekrar yakalım'' dedi.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Türkiye’nin alışveriş kaleleri Nişantaşı ve Bağdat Caddesi düşüyor mu? Vitrinlerde sezon trendi, dev puntolarla ‘Kiralık’ yazısı... İşte modanın kalbinin attığı caddelerde son durum...

Gültaş Gallery Nişantaşı’nda şube açtı!

Gültaş Gallery, Nişantaşı’nda Lemi Gülman ve Başar Sandallı’nın ortaklığıyla yeni şube açtı. Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmete açılan mağazanın açılışına iş, sanat, moda dünyasından ünlü isimleri katıldı.

Nisan İmar Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nişantaşı Şubesi açıldı!

Nisan İmar Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nişantaşı Şubesi, Sinan Özdemir Şube Müdürlüğünde 200 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi'nde açıldı.

Home Store yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Nişantaşı Üniversitesi ve KONUTDER işbirliği yapacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ile Nişantaşı Üniversitesi, üniversite ve inşaat sektörü işbirliğinin temelini attı. Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik konut ile ilgili konuştu...

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

nişantaşı caddesi Haberi

nişantaşı caddesi

Katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yapan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Şişli'de hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, ''Hangi sebeplerle Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia ediyorsunuz?'' sorusu üzerine Sarıgül, şu açıklamalarda bulundu:

Şişli İstanbul’un en önemli merkezlerinden bir tanesi. Amerika’ya gittiğiniz zaman görürsünüz. 5. Cadde vardır, çekim merkezidir. Paris’e gittiğinizde de Şanzelize’yi görürsünüz. Orası da çekim merkezidir. Berlin’in de çekim merkezi Kudam’dır. İstanbul’da da Şişli, Nişantaşı, Abdi İpekçi, Mim Kemal ve Atiye sokak çekim merkeziydi. Buraların çekim merkezi olması için biz ne yaptık? Bütün binaların üzerindeki reklam tabelalarını ve klima motorlarını kaldırdık. Bunun yanında 2814 tane binanın dış cephe restorasyon çalışmalarını Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurullarıyla birlikte gerçekleştirdik. Bu da kâfi değil. Nişantaşı’na sanatı, kültürü ve...