25 / 07 / 2024

Nişantaşı kapanan dükkanlar

Nişantaşı kapanan dükkanlar

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Emlak Konut Niğde cadde dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor!

Niğde Emlak Konutları'nda yer alan cadde dükkanları 20 Haziran Perşembe günü açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisinin kazananı DAP oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün satışa çıkarılan ve toplam büyüklüğü 25 dönüm olan Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi ihalesi DAP Yapı 705 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

İstanbul'un caddelerinde dükkanlar boşalıyor!

JLL Türkiye’nin 'Perakende Caddeleri' raporu açıkladı. Rapora göre, İstiklar ve Nişantaşı'nda boş dükkan sayısı artıyor. Raporda kentsel dönüşüm süreçleri irdelendi.

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

Nişantaşı kapanan dükkanlar Haberi

Nişantaşı kapanan dükkanlar

Sabah gazetesi yazarı Mert Vidinli, bugünkü yazısında Nişantaşı'nın değişimini kaleme aldı. İşte Vidinli'nin o yazısı...

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış, 'Bir daha ne zaman gelir ki turistler?' diye dertli. Belediye de bu boşluktan istifade sokakların altyapı çalışmasını güçlendirmeye başlamış, her yer kazılmış. Semtteki bar ve kafelerin sahipleri de, çalışanları da dertli, 'Ne zaman düzelir bu ortam, bir daha işimiz olacak mı?' sorunsalında debelenip duruyorlar. Yeme-içme dünyasının en gözde semti Nişantaşı düşündürüyor. Her şey eskisi gibi olacak mı bilinmiyor. Ancak benim tavsiyem, alternatif sektör arayışlarına girmek. Hizmet sektörünün kendi içinde yaratacağı diğer fırsatları düşünmek lazım. En azından yıllarını bu sektöre vermiş biri olarak ben öyle...