15 / 05 / 2024

nişantaşı Reasürans binası

nişantaşı Reasürans binası

İstanbul Nişantaşı 'ndaki Milli Reasürans Binası, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından anıt eser olarak tescil edildi. 1992'de inşa edilen yapı, koruma altına alındı.

Halk GYO Nişantaşı binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Nişantaşı binasının takdir edilen piyasa değeri 15 milyon TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO Nişantaşı binası yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binasının 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Rapor Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Halk GYO Nişantaşı Binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Nişantaşı Binası" 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınladı...

Halk GYO Nişantaşı binasının 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Nişantaşı binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO Nişantaşı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO İstanbul Nişantaşı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Nişantaşı'ndaki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Nişantaşı'ndaki binasının değerleme raporunu yayınladı.

Reasürans ne demek?

Sigorta şirketleri, teminat verdikleri rizikolarda büyük hasarların aynı zamana gelme ihtimaline karşı, hasar ödemelerinde zorlanmamak için reasürans (mükerrer sigorta) yaptırıyor. Peki, reasürans ne demek? İşte reasürans sigortası...

DASK için hasar fazlası reasürans desteği sağlanmasına ilişkin karar!

DASK için hasar fazlası reasürans desteği sağlanmasına ilişkin karar, 31 Ekim 2014 tarihinde 29161 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Zorunlu Deprem Sigortası Riskleri için alınan karar..

DASK'a Zorunlu Deprem Sigortası Riskleri için devletten reasürans desteği!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu Tarafından Üstlenilen Zorunlu Deprem Sigortası Riskleri İçin Devlet Tarafından Hasar Fazlası Reasürans Desteği Sağlanmasına İlişkin Karar bugün 29161 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Cabinet Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Almanya ’nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaş ı’nda müşterilerinin hizmetine sundu.

1956 yılında İstanbul'un en yüksek binası Nişantaşı'nda inşa edilecekmiş!

1955 yılında Demokrat Parti'nin ileri gelenlerinde bulunduğu bir şirket Nişantaşı'nda, 55 metre uzunluğunda, 18 katlı, 34 daireli bir bina için ruhsat almaya teşebbüs etmiş. Proje Emin Onat tarafından hazırlanmış.

Cabinet, Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı!

Almanya’ nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’ nda müşterilerinin hizmetine sundu...

nişantaşı Reasürans binası Haberi

nişantaşı Reasürans binası


İstanbul Nişantaşı'ndaki Milli Reasürans Binası, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından anıt eser olarak tescil edildi. 1992'de inşa edilen yapı, "bulunduğu çevredeki mimari yapılara saygılı," "plastik kaygı taşıyan," "çağdaş bir senteze ulaşan nitelikli tasarımı" ve "döneminin gelişmiş malzeme ve ileri teknolojisi kullanılarak inşa edildiği" gerekçeleriyle koruma altına alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan başvuruyla da bina imar planlarında korunması gerekli kültür varlığı olarak işlendi. Şandor Hadi ve Sevinç Hadi tarafından mimari projeleri yapılan binanın temeli 1987'de...