29 / 04 / 2024

Nişantaşı satılık apartman fiyatı

Nişantaşı satılık apartman fiyatı

İstanbul'un en pahalı lokasyonlarından Nişantaşı'nda 9 daireli bir apartman 67 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Rumeli Hisarı'nda 25 milyon TL'ye icradan satılık apartman hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1468 ada, 49 parselde kayıtlı apartmanın 1/2 hissesi 25 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Kayseri Melikgazi'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan bir adet apartman 6 milyon 579 bin 276 liraya satılıyor. İhale 3 Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Balıkesir Valiliği'nden 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi, Atatürk Mahallesinde bulunan apartman ihale ile satılıyor...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları!

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları 328 bin liradan başlıyor. Projenin Temmuz 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor...

Türk Hava Kurumu'ndan Amasya'da satılık apartman ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından: Amasya Merkez İlçesi, Dere Mahallesi'nde bulunan kargir apartmanı satışa çıkardı. Apartmanın ihalesi 22 Temmuz 2016'da gerçekleştirecek.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap satılık!

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap satılık daire fiyatları 85 bin 546 TL'den başlıyor. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi!

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi telefon numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alan proje yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Narova 2. Etap satılık!

Narova 2. Etap satılık daire fiyatları 168 bin TL'den başlıyor. Yapıtek imzası ile hayata geçirilen projede kule, villalar, alışveriş caddesi ve teras apartman bulunuyor.

Nişantaşı'nda 67 bin 500 liraya satılık apartman!

İstanbul'un en pahalı lokasyonlarından Nişantaşı'nda 9 daireli bir apartman 67 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Nişantaşı satılık apartman fiyatı Haberi

Nişantaşı satılık apartman fiyatı

İstanbul'un Şişli İlçesi sınırları içindeki Nişantaşı Mahallesi'nde 9 daireli bir apartman 1946 yılında 67 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. 


Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 67 bin 500 lira olan apartman 2 bin 250 adet altın parası değerindeymiş...


Haberin devamı için tıklayın! Emlakta nostalji haberleri için...