13 / 05 / 2024

nişantaşındaki oteller

nişantaşındaki oteller

Eski Maçka Otel'in yerine yoğun çalışmalarla inşa edilen St. Regis İstanbul,resmi açılış davetiyle hizmete girdi. Lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına 'beklentinin ötesinde' deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Nilay Dorsa: Nişantaşı’na taşındım!

“Caka” isimli yeni şarkı çıkaran Nilay Dorsa, uzun zamandır tasarladığı Nişantaşı'ndaki evine bayramdan sonra taşındı.

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki evi kazandırdı!

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki 250 metrekarelik dairesi cemiyette çok beğenildi. Koçibey, cemiyetteki dostlarını hem ev hem de ofislerine imza atmaya hazırlanıyor.

Ersan İlyasova'nın Nişantaşı'ndaki lüks evine blok!

ABD'de Philadelphia 76'ers forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova Nişantaşı'nda Boğaz manzaralı lüks evinde başka ailenin yaşadığını görünce soluğu mahkemede aldı.

Nişantaşı'ndaki mağazalar Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı!

Rusya ve Ukrayna'dan gelen turist sayısının düşmesi ile birlikte, Nişantaşı ve İstinye Park'ta bulunan mağazalar daha çok Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı.

Özilhanlar Nişantaşı'nda restoran açıyor!

Anadolu Grup bünyesinde kafe&restoran olarak hizmete girmeye hazırlanan Nişantaşı’ndaki Chimp and Zee adlı restoran, önceki akşam İpek Özilhan Özkan’ın ev sahipliğinde ilk kez misafirlerini ağırladı.

İşte Gürgen Öz'ün Nişantaş'ındaki evi!

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

Develi, Nişantaşı'nda şube açtı!

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Nişantaşı’ndaki yeni şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Develi, Nişantaşı şubesine özel hazırladığı “Klas Kebap” ile de konuklarına yeni ve ayrı bir tat sunuyor.

nişantaşındaki oteller Haberi

nişantaşındaki oteller

Eski Maçka Otel'in yerine yoğun çalışmalarla inşa edilen St. Regis İstanbul,resmi açılış davetiyle hizmete girdi.Dünyanın tanınmış otel gruplarından Starwood Hotels & Resorts ve Demsa grup ortaklığıyla İstanbul'un en gözde noktası Nişantaşı'nda  hizmete giren St. Regis İstanbul açılış davetine, Sabancı ailesi ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına 'beklentinin ötesinde' deneyim yaşatmayı amaçlayan St. Regis İstanbul onuruna verilen ve davete Demet Cengiz Çetindoğan ve Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkam Michael P. Wale İstanbul açılış davetine ev sahipliği...