30 / 04 / 2024

nisbetiye 10 adres

nisbetiye 10 adres

ARB İnşaat ortaklığı Nisbetiye On daire fiyatları ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Etiler Nisbetiye 10 ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Etiler Nisbetiye' de hayata geçirilen ve ARB İnşaat tarafından konumlandırılan Etiler Nisbetiye 10 ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Nisbetiye 10 satış ofisi!

Nisbetiye 10 satış ofisi ile 0212 284 11 93 numaralı telefondan iletişime geçiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Nisbetiye 10 adres!

Nisbetiye 10 adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. ARB İnşaat Nisbetiye 10 Evleri kapsamında 3 oda 1 salon konutların fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor

Nisbetiye 10 adres!

Nisbetiye 10 adres bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. ARB İnşaat Ortaklığı tarafından konumlandırılan proje 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...

Nisbetiye 10 adres!

Nisbetiye 10 adres ; Nisbetiye 10 Evleri Nisbetiye Caddesi No: 10 Levent 34340 İstanbul adresinde yer alıyor. Nisbetiye 10 Evleri'nde konutlar 29 Ekim 2013 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Etiler Nisbetiye 10 adres!

Etiler Nisbetiye 10 adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Nisbetiye 10 iletişim!

ARB İnşaat Ortaklığı imzası taşıyan Nisbetiye 10 iletişim bilgilerinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

10 Burda'ya nasıl gidilir? 10 Burda adres!

1.200 kişiye istihdam sağlayacak olan 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda'ya nasıl gidilir? İşte 10 Burda adres bilgisi...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Metro Life adres!

Sinpaş Metro Life adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe'de 544 konut, 10 bin metrekare çarşı alanı olacak...

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Adım İstanbul Başakşehir adres!

Adım İstanbul Başakşehir adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan projede konut ve ticari birimler bulunuyor.

Manzara Adalar Yakacık adres!

Manzara Adalar Yakacık adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kartal, Karlıtepe Mahallesi Yakacık Caddesi'nde bulunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri!

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri kapsamında proje Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunuyor. 216 Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Adres Sancaktepe'de tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

İstwest Evleri adres bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede 988 adet daire bulunuyor. İstwest Evleri adres bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

nisbetiye 10 adres Haberi

nisbetiye 10 adres


Nisbetiye On projesi ARB İnşaat imzası ile inşa ediliyor. ARB İnşaat ortaklığı Nisbetiye On daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.


ARB İnşaat ortaklığı Nisbetiye On daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Avrupa yakası Etiler'de inşa edilen Nisbetiye 10 projesi 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Ekim 2013 'te teslimlerine başlanan projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


ARB İnşaat ortaklığı Nisbetiye On daire fiyatları ile ilgili bilgi almak için Nisbetiye On Etiler satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Nisbetiye 10 kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Etiler Nisbetiye 10 Evleri 'nde; fitness merkezi, hamam, aerobik salonu, yüzme havuzu, buhar odası ve otopark bulunuyor.


ARB İnşaat Nisbetiye 10 kapsamındaki satılık 1+1'ler...