29 / 04 / 2024

nisbetiye 10 ulaşım

nisbetiye 10 ulaşım

Nisbetiye 10 satış ofisi ile 0212 284 11 93 numaralı telefondan iletişime geçiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Nisbetiye 10 adres!

Nisbetiye 10 adres bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. ARB İnşaat Ortaklığı tarafından konumlandırılan proje 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...

Nisbetiye 10 ulaşım!

ARB İnşaat Ortaklığı' nın projesi Nisbetiye 10 ulaşım bilgileri krokili olarak haberimizde yer alıyor. Nisbetiye 10 projesinin konut teslimlerinin 29 Ekim 2013' te yapılması hedefleniyor...

Nisbetiye 10 ulaşım!

Nisbetiye 10 ulaşım bilgileri krokili olarak haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje Etiler'de hayata geçiriliyor...

Nisbetiye 10 projesi!

Nisbetiye 10 projesi ARB İnşaat tarafından Etiler'de hayata geçiriliyor. Nisbetiye 10 Evlerinde yer alan daireler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...

Nisbetiye 10 fiyat listesi!

Nisbetiye 10 fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 9 bin 272 dolardan başlıyor

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye mega projelerle ulaşım sektöründe ön sıralarda!

Türkiye'de son 13 yılda yapılan mega projeler dünya ulaşım sektöründe dikkat çekiyor. Bu projeler kapsamında karayolu koridorlarının toplam uzunluğu 10 bin kilometre'yi buluyor.

Hyperloop dünyanın en hızlı ulaşım sistemi olacak!

Dünyanın en hızlı ulaşım sistemi olması planlanan Hyperloop'un ilk görüntüleri yayınlandı. Hyperloop araba ile 10 saatte gidilen mesafeyi 1 saate kadar indirebilecek.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Güzeltepe Mahallesi, F.S.M.Bulvarı Yeni Baraj Yolu Caddesi'nde açıldı.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım!

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir'e 10 dakikalık mesafede bulunuyor. İkinci etap teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılacağı proje 304 adet daireden meydana geliyor.

nisbetiye 10 ulaşım Haberi

nisbetiye 10 ulaşım

Nisbetiye 10 projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Nisbetiye 10 satış ofisi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


ARB İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nisbetiye 10 için banka kredisi kullanılıyor. Nisbetiye 10 teslimlerinin Ekim ayında yapılması planlanıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Etiler'de inşa edilen proje 92 konuttan meydana geliyor. Projedeki 1 oda 1 salonlar  88 metrekare ile 128 metrekare, 2 oda 1 salonlar 119 metrekare ile 127 metrekare, 3 oda 1 salonlar 216 metrekare alana sahip. 



ARB Ortaklığı Nisbetiye 10 projesi 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor.

Nisbetiye 10 satış ofisi bilgileri ise şu şekilde;


Nisbetiye 10 satış ofisi telefon: (0212) 284 11 93


Nisbetiye 10 ulaşım: Nisbetiye Caddesi No:10 Levent 34340.


ARB Ortaklığı Nisbetiye on iletişim:


Telefon:...