30 / 07 / 2024

Nish İstanbul projesini kim yönetiyor

Nish İstanbul projesini kim yönetiyor

Kısa sürede yakaladığı rekor primler ile yatırımcıların daha ca çok ilgi gösterdiği Nish İstanbul, kurumsal yönetim anlayışı ile örnek oluyor. Nish İstanbul’un yönetim Kurulu başkanlığını Mirza Tazegül ile Nish İstanbul’u konuştuk.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul projesini kabul edemeyiz!

Rus gazetesi Kommersant'tan Marianna Belenka'ya önemli açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul projesini kabul edemeyiz" dedi.

Torunlar GYO Nish İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Nish İstanbul projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Nish İstanbul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nish İstanbul'un 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nish İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nish İstanbul projesinin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nish İstanbul 2017 değerleme raporu revize edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nish İstanbul Projesi 2017 yıl sonu değerleme raporunun revize edilmiş halini yayınladı...

Nish İstanbul 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nish İstanbul Projesi 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Nish İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nish İstanbul Projesi 9 adet işyeri 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO Nish İstanbul 9 işyeri değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar, Nish İstanbul Projesi 9 adet işyeri 2015 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 40.maddesi uyarınca yayınladı.

Mirza Tazegül Nish İstanbul'u anlattı!

Kısa sürede yakaladığı rekor primler ile yatırımcıların daha ca çok ilgi gösterdiği Nish İstanbul, kurumsal yönetim anlayışı ile örnek oluyor. Nish İstanbul’un yönetim Kurulu başkanlığını Mirza Tazegül ile Nish İstanbul’u konuştuk.

Maltepe Nish İstanbul'da 965 bin TL'ye 3+1!

Özyazıcılar İnşaat ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş ile hasılat paylaşımı yöntemiyle hayata geçirilen Nish İstanbul'da satışlar devam ediyor. 3+1 konutların fiyatı 965 bin liradan başlıyor

Deniz İstanbul projesinin basın toplantısı 1 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektöründe 40 yıldır markalı konut üreten Keleşoğlu Holding, İstanbul Yakuplu’da doğayla iç içe, lüks, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan Deniz İstanbul projesini basın mensuplarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Teknik Yapı, Evora İstanbul projesini Denizli'ye taşıyor!

Teknik Yapı, İstanbul'daki dev projesi Evora İstanbul'u Denizli'ye taşıyor. Emlak Konut güvencesindeki proje, 2016 yılının Ocak ayında satışa çıkacak Teknik Yapı, İstanbul'daki Evora İstanbul projesini Denizli'ye taşıyacak.

Adım İstanbul basın toplantısı 12 Kasım'da!

Adım İstanbul projesini tanıtmak amacıyla Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz basın sohbet toplantısı 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Nish İstanbul projesini kim yönetiyor Haberi

Nish İstanbul projesini kim yönetiyor

Kısa sürede yakaladığı rekor primler ile yatırımcıların daha ca çok ilgi gösterdiği Nish İstanbul, kurumsal yönetim anlayışı ile örnek oluyor. Bütünsel tesis yönetim hizmetleri veren ve bu konuca sektörel standartları üst sıralara çıkaran Total Solution Provider (TSP) Hotech tarafından yönetilen Nish İstanbul’un yönetim Kurulu başkanlığını Mirza Tazegül sürdürüyor. Yaklaşık 7 yıldır profesyonel bir kadro tarafından, kuramsal bir anlayışla yönetilen projede 'TSP’ nin sunduğu profesyonel hizmeti kurumsal yönetim anlayışımız ile birleştirerek kusursuz bir site yönetimi oluşturduk” diyen Mirza Tazegül ile Nish İstanbul’u konuştuk.


Nish Istanbul’u nasıl tanımlıyorsunuz?


Projemiz 2010 yılında teslim edilmiş ve benzeri projelere göre örnek gösterilmiş bir proje olarak dikkati çekiyor. Projede üç blok toplu yapı bir blok ofis bloku ve proje girişi ise ana mağazalar alarak dizayn edilmiştir. Buna...