13 / 05 / 2024

Mirza Tazegül Nish İstanbul'u anlattı!

Mirza Tazegül Nish İstanbul'u anlattı!

Kısa sürede yakaladığı rekor primler ile yatırımcıların daha ca çok ilgi gösterdiği Nish İstanbul, kurumsal yönetim anlayışı ile örnek oluyor. Nish İstanbul’un yönetim Kurulu başkanlığını Mirza Tazegül ile Nish İstanbul’u konuştuk.



Kısa sürede yakaladığı rekor primler ile yatırımcıların daha ca çok ilgi gösterdiği Nish İstanbul, kurumsal yönetim anlayışı ile örnek oluyor. Bütünsel tesis yönetim hizmetleri veren ve bu konuca sektörel standartları üst sıralara çıkaran Total Solution Provider (TSP) Hotech tarafından yönetilen Nish İstanbul’un yönetim Kurulu başkanlığını Mirza Tazegül sürdürüyor. Yaklaşık 7 yıldır profesyonel bir kadro tarafından, kuramsal bir anlayışla yönetilen projede 'TSP’ nin sunduğu profesyonel hizmeti kurumsal yönetim anlayışımız ile birleştirerek kusursuz bir site yönetimi oluşturduk” diyen Mirza Tazegül ile Nish İstanbul’u konuştuk.


Nish Istanbul’u nasıl tanımlıyorsunuz?


Projemiz 2010 yılında teslim edilmiş ve benzeri projelere göre örnek gösterilmiş bir proje olarak dikkati çekiyor. Projede üç blok toplu yapı bir blok ofis bloku ve proje girişi ise ana mağazalar alarak dizayn edilmiştir. Buna rağmen konut olarak tasarlanan dairelerin bir kısmı, bugün ofis olarak kullanılıyor. Nish İstanbul'u yalnızca bir yaşam alanı olarak değil, iş ve yaşam alanı olarak değerlendirmek lazım.


Nish İstanbul’da yönetim ne gibi hizmetler veriyor?


Öncelikle sakinlerimize bir yaşam kitapçığı veriyoruz.Bu kitapçıkta İH İstanbul ailesinin huzur ve rahatını sağlayabilmek sakinlerimizden uymasını beklediğimiz kurallarımızı aktarıyoruz. Bu sayede projede bir sosyal uzlaşı ortamı yaratıyoruz. Ortak yaşam alanları olan havuz, sauna, buhar odası, otopark gibi ortak kullanım alanlarında bir keyifli bir yaşam sağlayabilmek adına, maliklerimiz ile koordinasyonu gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, ilkbahar ve sonbaharda olmak üzere yılda 2 kez parti düzenliyoruz. Amacımız eski yaşam komşuluk ilişkileri canlandırmak. Ayrıca, spor salonlarımızda profesyonel hocalar tarafından ücretsiz yoga, plates ve jimnastik nersleri de veriyoruz. Sağlık problemleri için ilk müdahaleyi yapacak bir revirimizde var. Orada bir hemşire hazır olarak bulunuyor.


Bütünsel tesis yönetim hizmeti neden çok önemli? 


Büyük markalı projelerin, yatırımcıya vaat ettiği değeri yakalayabilmesi için teslim sonrası iyi bir yönetim çok önemli. Projenin iyiyönetilmesi değer kazandırır, kötü yönetilmesi ise değer kaybettirir.Biz bunun bilincinde olarak bu işi şansa bırakmak istemedik.Bu sektörün önemli ve önde gelen şirketlerinden biri olan TSP (Total Solution Provider) Hotech ile birlikte çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada doğru bir adım attığımızı görüyorum. Çünkü TSP bu konuda çok tecrübeli, her hangi bir problem durumunda 7-24 profesyonel kadrosu ile çözüm üretebiliyor. Her şey eksiksiz ve tam olarak zamanın da gerçekleşiyor.Bu bize tüm hizmet gruplarımız içinde en verimli işletme bütçesinin hazırlanması, hizmet seviyelerinin belirlenmesi, hizmetlerin üretilmesi ölçülmesi ve şeffaf olarak faaliyetlerin raporlanması gibi konularda ciddi avantaj ve katkı sağlıyor.


Kaç kişilik ekip var?


TSP Hotech profesyonel yönetimi ve deneyimli kadrosu teknik kadrosu ile bütünsel tesis yönetimi anlamında, ülkemizin marka kumrularında biri. İşi ile ilgili hiç bir noktayı atlamıyor. Bu yüzden Nish İstanbul ile ilgili her bir alana uygun personelini görevlendiriyor. Toplamda 63 kişilik bir kadro projede hizmet veriyor. Bunun yanında TSP’nin nitelikli merkez kadrosuda ihtiyaç duyduğumuz her anda gerekli operasyonel ve idari desteği sağlıyor. Bu sayede projede m hayal ettiğimiz prestijli, konforlu ve f huzurlu bir yaşamı sürdürebiliyoruz. 


Vatan


Geri Dön