19 / 05 / 2024

nispetiye mahallesi Birlik Parkı

nispetiye mahallesi Birlik Parkı

Beşiktaş'ın deprem toplanma alanlarından olan ve Nispetiye Mahallesi'nde yer alan Birlik Parkı, yenileniyor. Beşiktaş Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre parktaki yenileme çalışmaları 2 ay içerisinde tamamlanacak...

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Birlik Parkada fiyat!

Toplam 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana gelen Birlik Parkada projesi Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi'nde inşa ediliyor. Birlik Parkada fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor.

Al Khaledi Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khaledi Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Q.Salman Hashım Hashım tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak Uygar İş Merkezi'nde kuruldu.

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Kıafar, Mostafa Vatan Zadeh, Doruk Can Altan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta İstanbul İl' i Avrupa Yakası, Beylikdüzü, İlçe' sinde Yakuplu Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi dönüşüme açık!

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü ile Birlik mensucat Fabrikası arasında kalan 19601ı yıllarda yapılaşan 2-3 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Aydınoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.

Kartal Birlik İnşaat Nakliye Gıda Temizlik ve Züccaciye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Birlik İnşaat Nakliye Gıda Temizlik ve Züccaciye Ticaret Limited Şirketi, Kazım Eraktirin tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Akgünay Sokak'ta kuruldu.

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, İlhani Karakuş tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Afer Grup Otomotiv Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afer Grup Otomotiv Danışmanlık Mühendislik Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berat Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Durak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Atilla Sokak'ta açıldı.

Ankara Birlik Mahallesi'nde çöp vadisi!

Ankara Birlik Mahallesi’ndeki vadide yıkılmayan gecekondularda kalan atık toplayıcıları, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Vadinin çöp yuvasına döndüğünü savunan mahalle sakinleri “Çankaya Köşkü’ne yakınında yakışmıyor” dedi.

nispetiye mahallesi Birlik Parkı Haberi

nispetiye mahallesi Birlik Parkı

Beşiktaş Belediyesi Birlik Parkı ile ilgili açıklama yaptı. Belediye, yenilenen parkta çalışmaların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti. 


Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde;



Nispetiye Mahallesi'nde yer alan Birlik Parkı, 4 bin 500 metrekare alana sahip. Birlik Parkı aynı zamanda Beşiktaş bölgesinde yer alan deprem toplanma alanlarından da biri. 


Birlik Parkı nerede?



Kübra...