30 / 04 / 2024

Nissan Qashqai e-Power

Nissan Qashqai e-Power

Nissan'ın, Stockholm'de lansmanını gerçekleştirdiği Qashqai e-POWER'ın Türkiye pazarına 2022'nin son çeyreğinde, Ariya'nın ise 2023'ün ikinci yarısında katılması öngörülüyor. İşte iki aracın yeni özellikleri...

Nissan'dan Mart 2024 müjdesi! Kapış kapış giden Qashqai'ye şimdi bir de tam 150 bin TL indirim geldi!

Otomotiv devi Nissan, en sevilen modelleri arasında yer alan Qashqai'ye tam 150 bin TL indirim yaptı. Peki Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Qashqai ne kadar? İşte Nissan Qashqai Mart 2024 fiyatları...

Nissan'dan Mart kampanyası! Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim başladı!

Nissan Türkiye’nin birbirinden cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran kampanyaları mart ayına damga vurdu. Nissan'ın Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim ve sıfır faiz kampanyası başladı.

Nissan Qashqai e-POWER’da 200 bin TL'ye varan Şubat 2024 indirimi!

Fiyat listesi en çok merak edilen otomobiller arasında yer alan Nissan Qashqai e-POWER’da Şubat 2024 kampanyası başladı. Nissan Qashqai e-POWER’da Bireysel müşterilerimize özel olarak 200 bin TL'ye varan nakit alım indirimi sunuluyor. 

Nissan Ariya Nismo modelini tanıttı! İşte Nissan Ariya Nismo'nun özellikleri...

Nissan, Ariya e-4orce SUV'u temel alarak geliştirilmiş bir versiyonu olan Ariya Nismo'nun tanıtımı ile elektrikli araç pazarındaki en son girişimini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Araba almak isteyenler için dev kampanya! Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin TL indirim fırsatı! 

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının indirim fırsatlarını araştırıyor. Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin lira indirim fıratı devam ediyor. Peki Nissan Qashqai 'nin güncel fiyatı ne kadar? 

Nissan'dan yeni geniş ailelere özel olarak tasarlanmış 7 koltuklu Nissan X-Trail Türkiye’de...

2023 Yılın Otomobili ünvanına sahip olan Nissan X-Trail e-POWER, 7 koltuklu seçeneği ile şehir içi ve arazi şartlarında geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan yapısı ile dört dörtlük bir performans sunmakta. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'de elektrikli otomobil satış rakamları zirve yaptı

Türkiye'de bu yılın 10 ayında en çok satılan elektrikli otomobil modeller sırası ile açıklandı, Tesla Model Y, Togg T10X ve Nissan Qashqai e-Power satışta yerlerini aldı. Buna göre ekim ayı itibarı ile elektrikli otomobil satışlarının pazardan aldığı pay yüzde 6,5 olarak artış gösterdi.

Nissan Qashqai’de nakit alımlarda tamı tamına 125 bin TL indirim! İşte Nissan Qashqai kasım ayı fiyat listesi...

Nissan, kasım ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini güncelledi. Bu kapsamda, Qashqai’nin de fiyat listesini paylaşan Nissan, bu modele 30 bin TL zam yaparken, peşin alımlarda da 125 bin TL indirim yapacağını duyurdu.

Nissan Qashqai’de 69 bin 600 TL’lik ekim indirimi! En ucuz Qashqai’nin fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını açıklayan Nissan Qashqai modeline 69 bin 600’lik indirim yaptığını açıkladı. Gelen indirim haberinin ardından En ucuz Qashqai’nin fiyatı merak konusu oldu.

Nissan X-Trail’e 60 bin TL zam geldi! 100 bin TL takas destekli yeni fiyatı belli oldu!

Nissan; temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etti. Bu kapsamda, X-Trail modeline 60 bin TL zam geldiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, X-Trail’de 100 bin TL takas destekli fiyat listesi de belli oldu.

Nissan Qashqai'de yüzde 0 faiz fırsatı! İşte Qashqai'nin tek tek açıklanan Eylül 2023 fiyatları!

Nissan Qashqai'de yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Nissan Qashqai'nin Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte Qashqai güncel fiyat listesi...

Nissan X-Trail’e 34 bin 800 TL zam geldi! X-Trail’in yeni fiyatı herkesi resmen şoke etti!

Nissan 2023 yılı Ağustos ayı kapsamında X-Trail modeline 34 bin 800 TL zam yaptığını açıkladı. X-Trail modelinin yeni fiyat listesi Nissan’ın resmi internet sitesinde paylaşıldı.

Nissan Qashqai’ye tam 45 bin TL ağustos zammı geldi! Qashqai’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

Ağustos ayının ilk günlerinde Nissan’dan tamı tamına 45 bin TL’lik ağustos zammı geldi. Nissan, yaptığı açıklamada Qashqai modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Nissan Qashqai e-Power Haberi

Nissan Qashqai e-Power

Nissan, tamamen yeni e-POWER teknolojisi ile tasarlanmış olan ve elektrikli modeli Ariya’nın global lansmanını Stockholm'de yaptı. Qashqai e-POWER’ın Türkiye pazarına bu senenin son çeyreğinde, Ariya’nın 2023'ün sonlarında gelmesi bekleniyor. 

Nissan Crossover Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Nicolas Tschann, senenin son çeyhreğinde Türkiye'de satışa sunulacak olan Qashqai e-POWER'ın pazarda hem hibrit hem de içten yanmalı motora sahip araç satışlarından pay sahibi olabileceğine dikkat çekti. 

İşte Nissan Qashqai e-Power ile Ariya'nın özellikleri...


 

e-POWER sistemi, değişken sıkıştırma oranlı 1,5 litrelik üç silindirli turbo şarjlı 156 hp benzinli motorla sunuluyor ve 140 kW güç üreten elektrik motoru ile tamamlanan yüksek çıkışlı bir bataryaya sahip.  e-POWER, sürücülerin geleneksel hibrit otomobillerde karşılaştıkları eksiklikleri tamamen ortadan kaldırıyor ve  zevkli, zahmetsiz ve sorunsuz sürüş deneyimini, dışarıdan şarj etmeye gerek olmadan...