25 / 07 / 2024

nissan virüs teknolojisi

nissan virüs teknolojisi

Müşterilerinin güvenliğini ön planda tutan Nissan artık mikroplardan korumayı da sağlayacak teknoloji geliştirdi. Nissan, ürettiği araçların boya ve iç-dış parçalarında bulanabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Nissan'da mayıs kampanyası! Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim!

Nissan otomobil markası, mayıs ayına özel Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim yaptı. Peki  Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke fiyatı ne kadar? İşte Mayıs 2024 fiyat listesi...

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

Nissan'da sıfır otomobilde 250 bin TL indirim fırsatı!

Nissan Türkiye’nin cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran aralık kampanyaları dikkati çekiyor. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile alıcılarını bekliyor.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

2023 Mayıs ayı fiyatı belli olan Nissan Juke’a 59.200 TL’ye varan zam geldi! Nissan Juke’un yeni fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’deki otomobil markaları her ay fiyat listelerini güncellerken, Nissan da araç fiyatlarında güncellemeye gitti. Hal böyle olunca, Nissan Juke’a mayıs ayı kapsamında tamı tamına 59.200 TL’ye varan zam geldi.

Nissan Qashqai’de mayıs ayı çılgınlığı! Nissan Qashqai’nin zamlı fiyatı belli oldu!

Nissan, mayıs ayı fiyatlarını resmi internet sitesinden paylaştı. Nissan’ın yeni fiyat listelerine bakıldığı zaman önceki aylarda olduğu gibi bu ay da Qashqai modeline zam yapıldığı görüldü. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yeni Nissan X-Trail’e tam 45.800 TL zam geldi! Nissan X-Trail’in mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu?

Çok uluslu, Japonya merkezli otomotiv devi Nissan X-Trail mayıs ayı kapsamında 36 bin TL ila 45.800 TL arasında zam geldi. Gelen zamla birlikte X-Trail’in güncel fiyatı merak konusu oldu. İşte 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Android kullanıcılarına inanılmaz uyarı! Hemen bakın eğer bu uygulamalar telefonunuzda varsa yandınız!

38 popüler Android oyununda bulunan bir virüs, milyonlarca cihaza bulaştı ve sürekli reklam oynatıyor. Bu virüs, telefonların performansını da olumsuz etkiliyor.

Nisan ayı fiyatı belli olan Nissan Juke sürücülerini bekliyor! Ne kadar zam geldi? Teknik özellikleri neler?

Nissan Juke nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, büyük ses getiren Nissan Juke özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte tüm ayrıntılar...

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede bulunur, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Ekstra hijyen fonksiyonu ile bulaşıkları virüs ve bakterilerden arındıran Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasiteye sahip. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesinde bardak koruma var mı, eko program kaç dakika? İşte detaylar...

Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucu en ucuza nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yenilikçi teknolojisi ile geniş hacme sahip Altus AL 509 F Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli 196L Derin Dondurucuda yaz kış demeden gıda ürünleri aylarca saklanabilir.

Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü'nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Buharlı El Ütüsü,sahip olduğu güçlü buhar teknolojisi,kireç önleme sistemi ve akıllı ütüleme modu ile intaçı kırışıklıkların üstesinden geliyor.

Arzum AR4095 Smart Cyclone Toz Torbasız Filitreli Süpürge kaç TL,en ucuza nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Smart Cyclone Toz Torbasız Filitreli Süpürge, sahip olduğu 899 Watt'lık yüksek emiş gücü ve Hepa filtreleme teknolojisi sayesinde tozları tamamen hapseder. 

nissan virüs teknolojisi Haberi

nissan virüs teknolojisi

Akıllı sürüşün lider markası Nissan, Tohoku Üniversitesi Eczacılık Bilimleri Fakültesi iş birlikteliği ile virüsleri etkisizleştiren bir teknoloji geliştirdi. Nissan’ın geliştirdiği bu yeni teknoloji, virüs yüzeyindeki proteinleri ve diğer maddeleri radikal katalizörler vasıtasıyla oksitliyor, bu şekilde yapısı değişen virüsler parçalanıp etkisiz hale geliyor. Yeni teknoloji, otomotiv boyaları ile araçların iç ve dış cephelerinde, fiber ve organik polimer malzemelerde bulunabilmesiyle aracın kullanıcıya ulaşan her alanında kullanılabiliyor.

Nissan’ın otomotiv uzmanlığı ve Tohoku üniversitesinin eczacılık konusundaki bilgi birikiminin bir meyvesi olan teknoloji, özellikle araç klimalarındaki kullanımı ile sağlık açısından önemli bir artı değer sunacak.

Virüs karşıtı teknoloji herhangi bir ışığa gereksinim duymadan, sadece havadaki oksijen ile karanlık şartlar altında bile aktif hale geliyor. Koronavirüsün son görülen omikron varyantı da dahil olmak üzere birçok virüsü...