09 / 05 / 2024

Niven Rent A Car Gayrimenkul adres 

Niven Rent A Car Gayrimenkul adres 

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merıam Chafık tarafından kuruldu.

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Borsaya taze kan: Borlease Otomotiv halka arz oluyor!

Borlease Otomotiv'in halka arz için yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Sixt Rent A Car'ın Türkiye temsilciliğini 2019'da bünyesine katan Borlease, halka arzdan elde edeceği geliri büyümeye yönelik yatırımlara ayıracak.

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihad Yalçın tarafından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merıam Chafık tarafından kuruldu.

Gh Group Rent A Car Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gh Group Rent A Car Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alhayek tarafından kuruldu.

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Hamed ve Salman Rashid M Almasharı ortaklığında kuruldu.

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabee Sabre ve Mhd Taiseer ortaklığında kuruldu.

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Omar Farooq B. Al Dabbagh tarafından kuruldu.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Fta Turizm İnşaat Rent A Car Danışmanlık Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Fta Turizm İnşaat Rent A Car Danışmanlık Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ammar Hafez tarafından bugün Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Niven Rent A Car Gayrimenkul adres  Haberi

Niven Rent A Car Gayrimenkul adres 

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merıam Chafık tarafından kuruldu.

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a.Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması,satılması ve kiralanmasında aracılık,vb.) b.Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler, depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken, ev,apartman, işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. OTOMOTİV a.Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu...